ΑΡΗΣ

Χαβίτο: "Είχαμε τον έλεγχο"

Χαβίτο: "Είχαμε τον έλεγχο"
Χαβίτο

Ο Χαβίτο μίλησε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη

« Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό», υπογράμμισε ο Χαβίτο και συνέχισε: « Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, κάναμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να πάρουμε την νίκη».

Αναφορικά με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στην φετινή χρονιά ο Χαβίτο δήλωσε: « Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδος, παίζουμε αρκετά καλά και εφόσον μπορέσουμε να κερδίσουμε τα εντός έδρας παιχνίδια νομίζω ότι θα εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στο Κύπελλο UEFA».

Για την μάχη στην έξοδο στο Κύπελλο UEFA της επόμενης χρονιάς τόνισε: « Νομίζω ότι θα παλέψουμε μαζί με τον ΠΑΟΚ, τον ΟΦΗ, τον Ατρόμητο και τον Εργοτέλη για την έξοδο στο Κύπελλο UEFA», κι όσο για την διακοπή είπε: « Η διακοπή δεν θεωρώ ότι θα μας κάνει καλό, αλλά περισσότερο κακό γιατί μπορεί να μας κόψει τον ρυθμό και να μας επηρεάσει αρνητικά».

Σχετικά με τους φιλάθλους του Άρη ο Χαβίτο δήλωσε: « Οι οπαδοί μας βοηθάνε στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα, έχουνε μεγάλο μερίδιο στις επιτυχίες και τους θέλουμε στο πλευρό μας, είμαι πολύ χαρούμενος από την αγάπη του κόσμου. Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να είναι δίπλα μας ως το τέλος, έχουμε ανάγκη την συμπαράσταση τους».

Τέλος κι όσον αφορά τον ίδιο ο Ισπανός δήλωσε: « Υπόσχομαι ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα μπορέσω να πετύχω ακόμη ένα γκολ για να τους ευχαριστήσω για την στήριξη τους. Ποτέ μου δεν ήμουν γκολτζής ή φουνταριστός. Δεν με... χαλάει να μην σκοράρω αλλά καλύτερα να σκοράρει κάποιος συμπαίκτης μου και να κερδίζει η ομάδα αυτό είναι το σημαντικό».

Στα αγωνιστικά οι παίκτες του Άρη απόλαυσαν σήμερα την δεύτερη μέρα του διήμερου ρεπό που τους είχε δώσει ο Κίκε Ερνάντεθ ενώ είναι να επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις αύριο το πρωί.

Εν τω μεταξύ στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης υπάρχει προβληματισμός για το ότι το παιχνίδι της Πρωταπριλιάς με τον Εργοτέλη είναι να ξεκινήσει στις 18:00 την στιγμή που μία ώρα νωρίτερα θα υπάρχει το τζάμπολ της ομάδας του μπάσκετ στο Αλεξάνδρειο με τον ΠΑΟΚ. Για το λόγο αυτό αναμένεται να καταβληθούν προσπάθειες για μετάθεση του αγώνα μπάσκετ είτε να πάει Σάββατο είτε πιο αργά την Κυριακή καθώς ο αγώνας του ποδοσφαίρου δεν είναι δυνατόν να μεταφερθεί αφού υπάρχει απόφαση της Super League για κοινή ώρα έναρξης όλων των παιχνιδιών στις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ