ΑΡΗΣ

Χαβίτο: "Μεγάλη όρεξη για την Ατλέτικο"

Χαβίτο: "Μεγάλη όρεξη για την Ατλέτικο"
INTIME SPORTS

Έτοιμοι και γεμάτοι όρεξη είναι οι παίκτες του Άρη ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως δηλώνει ο Χαβίτο.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΑΡΗΣ FM 92,8 ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Άρη, στάθηκε τόσο στο παιχνίδι πρωταθλήματος του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό και την φάση του πέναλτι όσο και σε αυτό της Πέμπτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρεμιέρα του ομίλου του Europa League και όχι μόνο.

Ο Χαβίτο αναφέρθηκε αρχικά στο πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού στο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης» λέγοντας: "Η άποψή μου είναι ότι δεν έχω κάνει πέναλτι, αλλά αυτός που το υποδεικνύει, είναι ο διαιτητής και αυτός είναι που διευθύνει τον αγώνα".

Ερωτηθείς για το πώς αισθάνεται που αρκετές φορές θα έπρεπε να έχει καταλογισθεί υπέρ του πέναλτι, αλλά αυτό δεν έχει γίνει, απάντησε: "Νιώθω πολύ εκνευρισμένος, γιατί μου έχουν γίνει πολλές φορές πέναλτι, τα οποία δεν έχουν δοθεί. Όταν πηγαίνω να διαμαρτυρηθώ στους διαιτητές, μου λένε “σταμάτα να πέφτεις εύκολα".

Προχθές συνέβη ακριβώς αυτή η “εύκολη πτώση” από τον αντίπαλο και δόθηκε πέναλτι. Δεν μπορώ όμως να κάνω κάτι, απλά να συνεχίσω να δουλεύω και να προσφέρω στην ομάδα μου"
.

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός του Άρη είπε: "Ήμασταν εκνευρισμένοι και θλιμμένοι. Γενικά, με βάση την εικόνα του αγώνα, έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά δυστυχώς ούτε αυτόν το βαθμό μπορέσαμε να πάρουμε".

Αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (16/09, 20:00) στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο Χαβίτο τόνισε: "Όλοι μας περιμένουμε με μεγάλη όρεξη το παιχνίδι και εγώ προσωπικά το περιμένω με ιδιαίτερο συναίσθημα. Τα μεγάλα ματς που δίνεις απέναντι σε ομάδες της χώρας σου, είναι πολύ ιδιαίτερα".

Τέλος, για το αν θα ήθελε να σκοράρει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως είχε κάνει με τη Σαραγόσα, είπε χαρακτηριστικά: "Το να σκοράρεις, είναι όμορφο και ιδιαίτερο, πόσο μάλλον σε μεγάλα παιχνίδια. Σημασία έχει να τα πάει καλά η ομάδα και να πετύχει το γκολ. Αν αυτό έρθει από μένα, έχει καλώς, αλλά πάνω απ’ όλα μας ενδιαφέρει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ