ΑΡΗΣ

Χαβίτο: "Μισή πρόκριση"

Χαβίτο: "Μισή πρόκριση"
Χαβίτο

Ο Χαβίτο και ο Ρούμπεν Παλαθουέλος, μίλησαν στο Αθλητικό Metropolis και τόνισαν πως η νίκη αυτή αποτελεί μισή πρόκριση στο δρόμο της εξόδου στο Κύπελλο UEFA

"Η νίκη επί του Εργοτέλη είναι μισή πρόκριση για το Κύπελλο UEFA. Είναι μία σημαντική επιτυχία η οποία μας ανέβασε στην βαθμολογία ενώ δείξαμε ότι ξεπεράσαμε χωρίς απώλειες την διακοπή του πρωταθλήματος".


Όσο για την εμφάνιση του Άρη

"Πραγματικά η ομάδα αρχίζει και βρίσκει τον εαυτό της, οι παίκτες αρχίζουν και λειτουργούν καλύτερα. Μπορούμε να έχουμε καλύτερη... χημεία με την απόδοση μας να φτάνει σε καλύτερα επίπεδα και σίγουρα είναι κάτι καλό".


Για το γκολ που σημείωσε ο Χαβίτο και τον πανηγυρισμό του


"Το γκολ το χάρηκα πάρα πολύ, γιατί από την φύση μου είμαι ένας παίκτης που δεν βάζω πολλά γκολ, αντίθετα δημιουργώ και θέλω να σκοράρω όσο γίνεται περισσότερα γκολ με την ομάδα του Άρη. Δεν είναι κάποια ιδιαίτερη εντολή να μπαίνω πιο πολλές φορές στην αντίπαλη άμυνα. Απλώς επειδή έχω ίσως περισσότερες δυνάμεις μπορώ να βοηθάω στην άμυνα και παράλληλα να βγαίνω μπροστά στην επίθεση".


Σε ερώτηση για την συνέχεια της προσπάθειας εξόδου στο Κύπελλο UEFA

"Αν κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια στην έδρα μας, νομίζω ότι θα έχουμε εξασφαλίσει την συμμετοχή μας στο Κύπελλο UEFA της επόμενης περιόδου".


Για την συνάντηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

"Γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, με σπουδαίους παίκτες αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα όπως δείξαμε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Με την ίδια νοοτροπία θα αγωνιστούμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό".


Τέλος ο Χαβίτο ευχήθηκε για τα τελευταία τρία παιχνίδια πως:

"Θέλω οπωσδήποτε να κερδίσουμε τα τρία παιχνίδια, να δείξουμε στον κόσμο την αγάπη μας μέσα από τις νίκες και να μπορέσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους".


Από την μεριά του, ο Παλαθουέλος, τόνισε πως η νίκη ήρθε πιο εύκολα από τι περίμενε, ενώ για άλλη μια φορά ξεκαθάρισε πως ο στόχος είναι η έξοδος στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

"Πιστεύω, ότι κερδίσαμε πιο εύκολα απ' ότι περιμέναμε. Συνέβαλλε το γεγονός ότι σκοράραμε και γρήγορα δυο γκολ. Η ομάδα έδειξε πώς είναι σε καλή κατάσταση, ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα ενώ φάνηκε ότι δεν μας επηρέασε αρνητικά η αναστολή των αγώνων. Φάνηκε και μέσα στο γήπεδο αυτό με συνέπεια να έρθει η νίκη και οι τρεις βαθμοί, που τους είχαμε ανάγκη"


Για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ αλλά και την ισπανική παροικία


"Ο στόχος μας παραμένει η έξοδος στο Κύπελλο UEFA. Είναι ένας εφικτός στόχος, γιατί παίζουμε καλά, σταθερά και σοβαρά. Σαφώς και η συμβολή πολλών Ισπανών είναι μεγάλη στο κλίμα της ομάδας".


Όσο για τον εαυτό του

"Κατά την έλευση μου ήξερα ότι δεν θα είμαι βασικός. Μου δόθηκαν οι ευκαιρίες. Ευχαριστώ και τους δυο προπονητές μου, αλλά και τον κόσμο. Τις αξιοποίησα και αυτό ήταν... Ξέρω τη θέση μου στο γήπεδο. Δεν με ενοχλεί που σκοράρουν οι Κόκε και Κόστα. Με ενδιαφέρει να προσφέρω στην ομάδα και να κερδίζει αυτή τα παιχνίδια".



Οι ποινές των Παπαδόπουλου, Παλαθουέλος



Μετά από απόφαση του προπονητή του Άρη, Κίκε Ερνάντεθ, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο.

Όσο για τον Ρούμπεν Παλαθουέλος που έφτασε τις τέσσερις κίτρινες κάρτες δεν θα παίξει στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Υπενθυμίζεται ότι εναντίον του Παναθηναϊκού την Κυριακή στο ΟΑΚΑ δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν οι Κουλουχέρης και Χαβίτο.























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ