ΑΡΗΣ

Χαβίτο: "Μπορούμε"

Oι Νάτσο Γκαρσία και Χαβίτο τοποθετήθηκαν για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής στο Στάδιο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό

" Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Ξέρουμε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα για εμάς, αλλά ταυτόχρονα περιμένω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο".

Σε ερώτηση για την επιστροφή του στην Εθνική Βολιβίας μετά την κλήση που του έγινε προ ημερών δεν έκρυψε την χαρά του λέγοντας: " Είμαι χαρούμενος και περήφανος που επιστρέφω στην Εθνική ομάδα της χώρας μου, γιατί αποτελεί δικαίωση της προσπάθειας που έκανα με τον Άρη όλα αυτά τα χρόνια".

Από την πλευρά του ο Χαβίτο εξέφρασε την αισιοδοξία του εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη δηλώνοντας: " Πιστεύω ότι μπορούμε θετικό αποτέλεσμα, είτε αυτό είναι η ισοπαλία είτε η νίκη. Θα παίξουμε με μυαλό για το καλύτερο δυνατό, για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την έξοδο μας στο Κύπελλο UEFA. Ο δικός μας στόχος είναι να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα".

Υπενθυμίζεται ότι τιμωρημένος για τον αγώνα της Κυριακής στο Στάδιο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό είναι ο Κρίστι Βανγκέλι ενώ ο Θέμης Κουλουχέρης δεν θα αγωνιστεί κόντρα σε Εργοτέλη και Παναθηναϊκό.

Επίσης στο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα εκτίσει την ποινή του ο Τίνγκα, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες την Κυριακή κόντρα στον Ηρακλή ενώ ο Χαβίτο θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της 28ης αγωνιστικής, εναντίον του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Στα αγωνιστικά, όπως όλα δείχνουν την Κυριακή στο Στάδιο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό ο Νάτσο Γκαρσία αναμένεται να βρεθεί και πάλι στους βασικούς του Κίκε Ερνάντεθ.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ