ΑΡΗΣ

Χαβίτο: "Ο Άρης είναι πλέον κομμάτι μου"

Χαβίτο: "Ο Άρης είναι πλέον κομμάτι μου"
INTIME SPORTS

Το γκολ που πέτυχε ο Φρανθίσκο Χαβίτο απέναντι στον ΠΑΟΚ έσπασε μία δωδεκαετή παράδοση χωρίς νίκη στην Τούμπα για τον Άρη απέναντι στον "δικέφαλο". Οι εμφανίσεις του Ισπανού άσου το τελευταίο διάστημα, ανάγκασαν τους διοικούντες της ΠΑΕ να τον καλέσουν προκειμένου να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν και τις επόμενες ημέρες με τον εκπρόσωπο του παίκτη ώστε να μπουν σε λεπτομέρειες οι δύο πλευρές αναφορικά με την διάρκεια του συμβολαίου.

Ο Ισπανός παίκτης σε συνέντευξη του στο "Goal" αναφέρεται στο θέμα και εμφανίζεται θετικός στην παραμονή του στους "κιτρινόμαυρους".

" Έ χουν γίνει επαφές με τη διοίκηση της ομάδας. Είναι θετικό ότι με θέλουν. Αυτό επιθυμώ και εγώ. Ακόμα δεν έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Όταν μου κατατεθεί επίσημη πρόταση, θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για το θέμα. Πάντως είναι δεδομένο ότι θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου".

Ο Χαβίτο τόνισε ότι οι παίκτες του Άρη ήθελαν περισσότερο τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: " Θέλαμε πολύ τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Προσωπικά είναι η πέμπτη μου χρονιά στον Άρη και η πρώτη φορά που έφυγα νικητής από την Τούμπα. Δειξαμε πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη. Η ομάδα είχε ψυχή και όλοι οι συμπαίκτες μου έδωσαν τα πάντα. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε. Ειδικά στο 2ο ημίχρονο επιβάλαμε το ρυθμό μας και πετύχαμε το γκολ που ψάχναμε. Μας βοήθησε πολύ και η σωστή τακτική του προπονητή την οποία ακολουθήσαμε κατά γράμμα".

Αναφορικά με τα συναισθήματα του μετά το γκολ, τόνισε: " Νομίζω ότι ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου αυτό το γκολ. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης και ανέβηκε στην βαθμολογία. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό. Την στιγμή που είδα την μπάλα μπροστά μου, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος. Γι΄αυτό και έστειλα την μπάλα ψηλά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ