ΑΡΗΣ

Χαβίτο: "Οι καλύτεροι φίλαθλοι που υπάρχουν"

Χαβίτο: "Οι καλύτεροι φίλαθλοι που υπάρχουν"
χαβιτο

Μέλι έσταξε για τους οπαδούς του Άρη ο Χαβίτο. Sold out με Μπόκα. Γκιάρο: "Βαδίζουμε σε καλό δρόμο"

"Γίνεται μία πάρα πολύ καλή δουλειά με όλες τις προπονήσεις να έχουν πολύ μεγάλη έντασης. Θεωρώ ότι θα βάλουμε γερές βάσεις για την φυσική κατάσταση για την νέα χρονιά", ήταν το πρώτο σχόλιο του Χαβίτο και πρόσθεσε: "Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσκομαι όταν πηγαίνω σε μία ομάδα να δίνω το 100% ώστε να βοηθήσω την ομάδα και εμένα. Αυτό έκανα από την πρώτη μέρα της παρουσίας μου στον Άρη και αυτό θα συνεχίσω να κάνω όσο θα είμαι στην ομάδα".

Για την συνεργασία του με τον Κάλβο είπε: "Πάνω από όλα και πρώτα από όλα είμαστε καλοί συμπαίκτες και μετά έρχεται ο υγιής ανταγωνισμός που σε κάνει πιο καλό αφού σε κάνει να τα δίνεις όλα. Μπορούμε να παίξουμε και από τις δύο πλευρές και επαναλαμβάνω ότι είμαστε πολύ καλοί συμπαίκτες".

Για το τι έφταιξε στην περσινή χρονιά και ο Άρης δεν πέτυχε κάποιον από τους στόχους του τόνισε: " Υπήρχε μια πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά έφταιξε η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε κάποια σημεία. Έλειπε το κίνητρο σε κάποια σημεία όπως και κάποιο βαθμοί εντός έδρας που μας άφησαν εκτός Ευρώπης".

Κι όσο για την νέα χρονιά ο Χαβίτο δήλωσε: " Ο Άρης θα πρέπει να ξεκινάει πάντα έχοντας υψηλούς στόχους. Να βλέπει την πρώτη θέση και αν δεν έρθει να βλέπει την επόμενη. Θα πρέπει να δούμε να βγούμε στο Europa League αλλά και να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Κύπελλο Ελλάδος".

Για τον ίδιο ο Ισπανός τόνισε: "Αρχικά θα κοιτάξω να δώσω το μεγαλύτερο μέρος των δυνατοτήτων στον αγωνιστικό χώρο. Από την στιγμή που το καταφέρω αυτό θα δω και να σκοράρω. Αυτό που προέχει είναι να δίνω το 100%. Να τα δίνω όλα", ενώ για το αν το γκολ του με την Σαραγόσα ήταν το καλύτερο στην καριέρα του επισήμανε πως: "Θα έλεγα ότι αυτήν την στιγμή είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα μου για ένα γκολ που ήρθε σε ένα παιχνίδι πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου UEFA".

Για το αν θα σκεφτόταν την επιστροφή του στην Ισπανία είπε: " Φυσικά και θα το σκεφτόμουνα. Είναι το πρωτάθλημα της πατρίδας μου. Αυτήν την στιγμή όμως δεν το σκέφτομαι καθόλου. Στην Ελλάδα είμαι πολύ χαρούμενος όπως και η οικογένειά μου. Την στιγμή αυτή στο μυαλό μου είναι μόνο η Ελλάδα και ο Άρης. Για το μέλλον κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα".

Για την παρουσία του κόσμου στην «πρώτη» της φετινής προετοιμασίας είπε: " Για μένα είναι από τα πιο σημαντικά για να μην πω το πιο σημαντικό στοιχείο για τον Άρη είναι οι οπαδοί του που βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας με μας να πρέπει κάθε φορά να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι που υπάρχουν".

Κι όσο τέλος για τα χαρακτηριστικά που θεωρεί ότι πρέπει να έχει ο Άρης της νέας χρονιάς δήλωσε: " Την κατοχή της μπάλας ώστε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και να την εκμεταλλευτούμε και να είμαστε πολύ καλά οργανωμένοι".

Sold out με Μπόκα Τζούνιορς

Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκε το σύνολο των εισιτηρίων που τυπώθηκαν για το φιλικό παιχνίδι με την Μπόκα Τζούνιορς που θα διεξαχθεί στις 5 Αυγούστου στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη που παρέχει και την αντίληψη της φετινής μεγάλης προσπάθειας. Οι φίλοι της ομάδας που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο, μπορούν να απευθύνονται στους συνδέσμους του ΑΡΗ για να εξυπηρετηθούν, αν και εφόσον έχουν απομείνει σε αυτούς εισιτήρια", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Γκιάρο: "Βαδίζουμε σε καλό δρόμο"

Την θέση του στην βασική 11αδα στον Άρη θέλει να διεκδικήσει και πάλι ο Ρονάλντο Γκιάρο. Η μακρόχρονη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους έχει επηρεάσει τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Σε συνέντευξη του στον ελληνικό Τύπο δηλώνει αποφασισμένος να κερδίσει το χαμένο έδαφος αφήνοντας πίσω το παρελθόν και να αποσύρει την προσφυγή που είχε καταθέσει κατά του Άρη.

" Είναι σίγουρα αρκετά δύσκολο και είναι λογικό να χρειαστώ χρόνο προσαρμογής για να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο. Νιώθω δυνατός και πιστεύω ότι γρήγορα θα τα καταφέρω. Θα εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο μόνο όταν δεν θα μπορώ να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο.

Θέλω να ξεχάσω όσα έγιναν και δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Ήταν ένα πρόβλημα που είχα με τον προηγούμενο πρόεδρο και δεν κατάλαβα γιατί είχε αυτή την συμπεριφορά μαζί μου. Ήθελα πάντα να επιστρέψω. Καθίσαμε σε ένα τραπέζι με την διοίκηση και συμφωνήσαμε

".

Όσον αφορά την συνεργασία του με τον Μαζίνιο και το επίπεδο του Άρη, τόνισε: " Ο Μαζίνιο είναι φίλος μου από την Βραζιλία, τον γνωρίζω πολλά χρόνια και είναι καλό να συνεργάζεσαι με φίλους. Όλοι οι παίκτες πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες τους, γιατί έχουν να κερδίσουν πολλά από αυτή την συνεργασία. Αυτό που θέλει να περάσει στην ομάδα είναι ένα κλίμα ενότητας, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Νομίζω ότι βαδίζουμε σε καλό δρόμο. 'Εγιναν σπουδαίες μεταγραφές και όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας. Είναι πολύ θετικό, επίσης, το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για μία θέση στην βασική ενδεκάδα, γιατί αυτό είναι κάτι που σε αναγκάζει να δουλεύεις σκληρά και να μην υπάρχει εφησυχασμός. Ελπίζω να μην έχουμε τραυματισμούς, αν και πλέον στο ρόστερ υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι παίκτες, οι οποίοι μπορεί να καλύψουν ανά πάσα στιγμή το κενό που θα δημιουργηθεί

".





























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ