ΑΡΗΣ

Χαβίτο:"Παίξαμε έξυπνα και κερδίσαμε"

Χαβίτο:"Παίξαμε έξυπνα και κερδίσαμε"
Χαβίτο

Χαβίτο και Κάλβο μίλησαν για την Κυριακάτικη νίκη του Άρη από της ΑΕΛ με 2-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

" Πάνω από όλα εμείς χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς γνωρίζοντας και την νίκη της Καβάλας. Δουλέψαμε καλά και έξυπνα και τα καταφέραμε", σχολίασε αρχικά ο Χαβίτο που για την αξιοποίηση της αριθμητικής υπεροχής μετά την αποβολή του Ραντοσάβλιεβιτς τόνισε: "Πολλές φορές την πάθαμε μένοντας με παίκτη παραπάνω. Το πάθημα μας είχε γίνει μάθημα. Σκοράραμε άμεσα και παίζοντας έξυπνα και πιο απελευθερωμένα φθάσαμε στην νίκη που θέλαμε".

Κι όσο για τον ίδιο δήλωσε ο Χαβτίτο τόνισε: " Αυτό που προσπαθώ να κάνω πάντα είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Το σημαντικό είναι να δουλεύω σκληρά και να βοηθάω την ομάδα μου κάθε φορά που αγωνίζομαι με αυτό που θα πρέπει να δουλέψω και να διορθώσω είναι τα τελειώματα των φάσεων μου γιατί μου λείπει το γκολ".

Από την πλευρά του ο Τόνι Κάλβο στάθηκε στους τραυματισμούς που είχαν στην διάρκεια του παιχνιδιού οι δύο συμπαίκτες του Νταρίο Φερνάντες και Μιχάλης Σηφάκης λέγοντας: " Αυτό που μας στεναχωρεί πέραν της νίκης είναι η απώλεια των δύο συμπαικτών μου και ελπίζω επειδή υπάρχει ισορροπία όποιοι κληθούν θα τους αντικαταστήσουν".

Για το παιχνίδι και την νίκη ο Ισπανός είπε: " Ήμασταν υποχρεωμένοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί και η Καβάλα είχε κερδίσει", ενώ για την συνέχεια τόνισε: " Καταρχάς η δική μου ομάδα σκέφτεται βήμα βήμα κάθε παιχνίδι με αυτό που ακολουθεί να είναι αυτό με την Καβάλα για το πρωτάθλημα που θα είναι ένα από τα πιο αποφασιστικά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Την στιγμή αυτή σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι του πρωταθλήματος και όταν φθάσει ο καιρός θα σκεφτούμε και αυτό του Κυπέλλου".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ