ΑΡΗΣ

Χαβίτο: "Πάμε για άλλη μία ιστορική νίκη"

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ MOTIONTEAM

Το δικό του σύνθημα για το μεθαυριανό παιχνίδι του Άρη στην Bay Arena με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την 4 αγωνιστική των ομίλων του Europa League φρόντισε να δώσει ο Φρανθίθκο Χαβίτο.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Άρη σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή ΣΠΟΡ ΣΤΟ 3 της ΕΤ3 αναφέρθηκε στην προσεχή ευρωπαϊκή μάχη, την ιδιαίτερη για τον ίδιο μέρα αλλά και για την παραμονή του και μετά το καλοκαίρι όταν λήγει το συμβόλαιό του στον Άρη.

Ο Χαβίτο σε ερώτηση για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπάγερ Λεβερκούζεν που συμπίπτει με τα 27 γενέθλιά του αφού συμπλήρωσε πως: "Δεν είναι ιδιαίτερη μέρα για μένα αλλά επίσης για την σύζυγό μου και για τον πατέρα μου που έχουν επίσης τα γενέθλιά τους", για να προσθέσει: "Θέλω να κάνω μία καλή εμφάνιση με το ιδανικό θα ήταν να σκοράρω και να δώσω άλλη μία ιστορική νίκη στην ομάδα μου.

Όπως και να έχει όμως αυτό που έχει σημασία για μένα είναι η ομάδα να πάρει την νίκη όποιος και αν σκοράρει που θα είναι όντως ιστορική νίκη και για αυτό θα πάμε αφού θα μας κρατήσει στο κόλπο της πρόκρισης του θεσμού"
, με τον Ισπανό να παραδέχεται πως το πιο σημαντικό του γκολ με την φανέλα του Άρη ήταν αυτό επί της Σαραγόσα το οποίο είχε δώσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την πρόκρισή της στους ομίλους του τότε Κυπέλλου UEFA.

Για την μέχρι στιγμής δική του χρονιά με τον Άρη δήλωσε: "Η μέχρι τώρα εικόνα μου είναι πράγματι πολύ καλή και εύχομαι να συνεχιστεί έτσι αλλά και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της", ενώ σε ερώτηση για τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου την περασμένη Τετάρτη (27/10) στα Τρίκαλα από την τοπική ομάδα σημείωσε: "Ήταν ένα μεγάλο χτύπημα για όλους μας σε ένα παιχνίδι που έγινε πάντως σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο χωρίς όμως αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Όπως και να έχει όμως δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα αφού ακολουθούνε σημαντικά παιχνίδια για το Europa League και το πρωτάθλημα".

Για το ενδεχόμενο της παραμονής του στον Άρη και μετά το καλοκαίρι όταν και λήγει το συμβόλαιό του σημείωσε: "Νιώθω πάρα πολύ όμορφα στον Άρη όπου όλοι με έχουνε σεβαστεί κάτι το πολύ σημαντικό για μένα. Έχω πει αυτά που θέλω και πλέον θα περιμένω".

Τέλος για την συνεργασία του με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ σχολίασε: "Μου αρέσει να δουλεύω μαζί του. Του αρέσει η σκληρή δουλειά και έχει δώσει κατά την παρουσία του πολλά στην ομάδα βάση και των παραστάσεων που έχει με μένα κάθε μέρα να κερδίζω και κάτι".

ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ