ΑΡΗΣ

Χαβίτο: "Θα αφήσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο"

Χαβίτο: "Θα αφήσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο"
χαβιτο

Ο Χαβίτο μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του Άρη, αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ερωτηθείς για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη συνεργασία με τον Έκτορ Κούπερ και τους στόχους του Άρη, ανέφερε: " Ο κ. Κούπερ είναι ένας προπονητής παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας, λάτρης της σκληρής δουλειάς και θα προσπαθήσει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Οι φιλοδοξίες του Άρη, άλλωστε, είναι και πρέπει να είναι οι υψηλότερες δυνατές. Επιβάλλεται να προχωράμε βήμα βήμα και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρω πόση σημασία έχει ένας τίτλος για το σύλλογο και τους οπαδούς του, βίωσα, άλλωστε, την απώλειά του πριν από δύο χρόνια".

Για το πώς νιώθουν οι ποδοσφαιριστές μετά τη νέα ισοπαλία, στο ματς με την Καβάλα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Άρη τόνισε: " Συζητάμε μεταξύ μας για τους βαθμούς που έχουμε χάσει. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αγωνιστήκαμε με πάθος για τη νίκη, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και μαζί με την αδικία από τη διαιτησία, δεν κατορθώσαμε να φτάσουμε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα. Αν μη τι άλλο, πάντως, ένας ποδοσφαιριστής εκνευρίζεται, όταν η ομάδα του και αυτός ο ίδιος προσωπικά, αντιμετωπίζεται με τέτοιον τρόπο από έναν διαιτητή. Προσωπικά, μου έγιναν δύο πέναλτι στον αγώνα με την Καβάλα, από τα οποία δεν δόθηκε κανένα".

Αναφορικά με τη δεδομένη επιθυμία του κόσμου να βλέπει την ομάδα να αγωνίζεται παθιασμένα για τη νίκη σε κάθε ματς, ο Χαβίτο σημείωσε: " Ο ποδοσφαιριστής βγαίνει με αυτόν ακριβώς το σκοπό στο γήπεδο, αλλά υπάρχουν και διάφορες περιστάσεις που μπορεί να κρίνουν την παρουσία μιας ομάδας. Προσωπικός μου στόχος είναι να καταθέτω τα πάντα μέσα στο γήπεδο, αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο".

Τέλος, σχετικά με τον επερχόμενο αγώνα της Τούμπας, είπε: " Γνωρίζουμε όλοι οι παίκτες τη σημασία αυτού του παιχνιδιού και στόχος μας είναι μόνο η νίκη. Θα αφήσουμε την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ