ΑΡΗΣ

Χαβίτο: "Τρελάθηκα"!

ΑΡΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΑΡΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Ο Φρανθίθκο Χαβίτο δικαιολογημένα αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο της χθεσινής νίκης του Άρη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» μιας και ήταν ο σκόρερ του χρυσού γκολ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ισπανός μετά την λήξη του αγώνα δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του και απόλυτα δικαιολογημένα, αφού το γκολ από την βολίδα του στο 59΄ έδωσε μία ιστορική νίκη στον Άρη.

«Θα πω ότι έχω τύχη να παίζω με τέτοιους συμπαίκτες, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και τυχαίνει να σκοράρω κιόλας», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Χαβίτο.

Όταν δε ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται για το ότι ήταν ο χρυσός σκόρερ του Άρη είπε: «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί η ομάδα μου έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι και διπλά χαρούμενος γιατί σκόραρα».

Για το πώς αισθάνθηκε όταν είδε την μπάλα από το σουτ του να καταλήγει στα δίχτυα της Ατλέτικο Μαδρίτης δήλωσε: «Τρελάθηκα και έτρεξα στην κερκίδα, όπου ήταν οι κόρες μου, για να τους το αφιερώσω».

Κι όσο για την ατμόσφαιρα στις κερκίδες σημείωσε: «Εκπληκτική ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί μας βρέθηκαν όπως πάντα στο πλευρό μας», ενώ για την συνέχεια τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά πλέον τα κεφάλια πρέπει να μπουν μέσα, γιατί έχουμε παιχνίδι την Κυριακή».

Πρίττας: "Ιστορική νίκη"

Από την πλευρά του ο Σάκης Πρίττας σημείωσε: «Ήταν μία σημαντική νίκη. Ιστορική». Όσο για το πώς αντιμετώπισε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του την Ατλέτικο Μαδρίτης είπε: «Όλοι ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου. Με αυτές τις ομάδες όμως το πρώτο σου μέλημα είναι να μην βρεθείς πίσω στο σκορ. Το πετύχαμε, σκοράραμε και ψυχωμένα πήραμε την νίκη και αφιερώνουμε την νίκη αυτή στον κόσμο μας που το αξίζει και συνεχίζουμε».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ