ΠΑΟΚ

Χάβος: "Χωρίς αυτοσυγκέντρωση στο τέλος"

Χάβος: "Χωρίς αυτοσυγκέντρωση στο τέλος"

Στην αυτοσυγκέντρωση που δεν είχαν οι παίκτες του προς το τέλος του ματς με τον Ατρόμητο απέδωσε σε μεγάλο βαθμό την ισοφάριση που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Δικεφάλου, Μάκης Χάβος.

Ο Μάκης Χάβος απέδωσε στην έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά την απώλεια της νίκης στο Περιστέρι. Τι είπε για τις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του και τι απάντησε στα ερωτήματα που δέχτηκε για τον Ετό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Κάναμε προσπάθεια, αλλά προς το τέλος χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Στα τρία επόμενα παιχνίδια θέλουμε μόνο νίκες ώστε να πάμε στα πλέι οφ με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών" είπε αρχικά και συνέχισε σχολιάζοντας:

"Ο ΠΑΟΚ δεν οπισθοχώρησε, απλώς ανέβηκε ο αντίπαλος. Εμείς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για γκολ, αν έμπαινε όλα θα ήταν διαφορετικά".

Όσον αφορά την παρουσία του Ετό επεσήμανε: "Από την δεξιά πλευρά της άμυνας έχουμε δουλέψει, το είχαμε πει το συγκεκριμένο θέμα. Δεν ήταν μόνο ζήτημα του Έτο, όταν μπαίνει ένα γκολ δεν φταίει ένας παίκτης αλλά όλη η ομάδα. Κάναμε ευκαιρίες, απλώς κανείς δεν κάνει συμβόλαιο με το γκολ στο ποδόσφαιρο.

Ήταν εύκολο να κάνουμε το 3-1 αλλά δυστυχώς δεν ήρθε. Είμαστε στεναχωρημένοι από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, όμως τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, η ομάδα σήμερα προσπάθησε για το καλύτερο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ