ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Δεν περίμενα τέτοιο σκορ"

Χάβος: "Δεν περίμενα τέτοιο σκορ"
Χάβος INTIME SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Μάκης Χάβος για τη νίκη του Παναιτωλικού με 4-0 επί της Καλλονής. Διαβάστε την δήλωση του.

Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναιτωλικού επί της Καλλονής με 4-0 ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου Μάκης Χάβος, τόνισε ότι η ομάδα του βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα και πως δεν περίμενε τέτοια έκταση στο τελικό σκορ.

Αναλυτικά η δήλωση του Μάκη Χάβου:

" Δεν περιμέναμε να είναι έτσι το σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Η Καλλονή προερχόταν από άσχημα αποτελέσματα αλλά είναι μία καλή ομάδα και υπήρχε περίπτωση να αντιδράσει. Εμείς βρήκαμε λύσεις στο σκοράρισμα που σε προηγούμενα ματς δεν ήμασταν τόσο παραγωγικοί. Επίσης ο Ράφαελ έδειξε σε δύο περιπτώσεις την κλάση του, καθώς αν σκόραρε ο αντίπαλος ίσως το παιχνίδι να έπαιρνε διαφορετική τροπή".

Ερωτηθείς για τις απουσίες των επιθετικών της Καλλονής (σ.σ. δεν έπαιξανΠερόνεκαι Μανούσος) υποστήριξε: " Είναι σημαντικοί παίκτες. Είναι βασικοί και βοηθούν στο σκοράρισμα. Εδώ και καιρό που δεν παίζουν, η αντίπαλη ομάδα δυσκολεύεται να σκοράρει κι αυτό παίζει τον ρόλο του".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ