ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Μας αδικεί το σκορ της αναμέτρησης"

Χάβος: "Μας αδικεί το σκορ της αναμέτρησης"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού θεωρεί ότι το τελικό 2-1 από τον ΟΦΗ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα των δυο ομάδων στο παιχνίδι της Κρήτης.

Ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη αλλά σύμφωνα με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Μάκη Χάβο, η ομάδα του έδειξε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι περισσότερο.

Ο Χάβος στάθηκε και στην αγωνιστική βελτίωση που θα πρέπει να δείξει η ομάδα του στις εκτός έδρας αναμετρήσεις προκειμένου να παίρνει θετικά αποτελέσματα.

Ο Χάβος είπε χαρακτηριστικά:

«Θεωρώ ότι βάση της συνολικής μας προσπάθειας το σκορ μας αδικεί. Πετύχαμε ένα γκολ πολύ νωρίς με τον Καμαρά ενώ είχαμε και μία πολύ καλή φάση λίγο αργότερα με τον ίδιο παίκτη, όπου αν γινόταν το 0-2 θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον ΟΦΗ».

Και συνέχισε λέγοντας: «Στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ο ΟΦΗ μας άσκησε μεγάλη πίεση και φαινόταν ότι στον άξονα είχαμε πρόβλημα.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ συνέχισε να ασκεί πίεση με βαθιές μπαλιές όμως στις μονομαχίες ήμασταν καλοί. Πρέπει να βελτιωθούμε στα εκτός έδρας παιχνίδια, ωστόσο πιστεύω ότι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας».

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ