ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Να μας σέβονται και εκτός Αγρινίου"

Χάβος: "Να μας σέβονται και εκτός Αγρινίου"
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Χάβος ικανοποιημένος από την νίκη επί του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναιτωλικού για την στήριξη του ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να δείχνει και εκτός έδρας το ίδιο πρόσωπο.

Ως την μεγαλύτερη νίκη του Παναιτωλικού χαρακτήρισε την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού ο Μάκης Χάβος ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας επιβεβαιώνοντας την είδηση για τον Μπούντιμιρ.

Ο Μάκης Χάβος στάθηκε και στα δυο πρόσωπα που δείχνει η ομάδα του εντός και εκτός έδρας τονίζοντας ότι θα πρέπει να παίζει καλά και εκτός έδρας προκειμένου όλοι να σέβονται τον Παναιτωλικό.

Χαρακτηριστικά είπε: "Είχαμε τον έλεγχο τουπαιχνιδιού και δεν πιστεύω ότι κινδυνέψαμε, αν εξαιρέσουμε τατελευταία λεπτά όπου ο Παναθηναϊκός απείλησε με σέντρες. Δεν δείξαμεαδυναμίες, αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε ένα δύσκολοπαιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που ευχαριστήσαμε τουςφιλάθλους μας. Τους χρειαζόμαστε όμως να είναι δίπλα μας όπως σήμερακαι στα επόμενα παιχνίδια".

Ο Μάκης Χάβος επέμενε και πάλι στο ζήτημα του «διπλού προσώπου» πουπαρουσιάζει ο Παναιτωλικός σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδιααντίστοιχα:
«Όπως μας σέβονται μέσα στο Αγρίνιο πρέπει να μας σέβονταικαι εκτός», είπε με νόημα.

Χαρακτήρισε το σημερινό παιχνίδι τηνμεγαλύτερη νίκη του Παναιτωλικού από πλευράς τακτικής και τόνισε πωςτο παιχνίδι στην Τούμπα είναι μια μεγάλη δοκιμασία στην προσπάθειατης ομάδας να είναι καλύτερη και μακριά από το Αγρίνιο.

Ως προς τις μεταγραφές επιβεβαίωσε πως η ομάδα βρίσκεται κοντά σεσυμφωνία με τονΜπούντιμιρκαι πως βρίσκεται σε επαφές για έναν ακόμηπαίχτη, τονίζοντας πως ίσως και εντός της εβδομάδας οι μεταγραφές ναέχουν ολοκληρωθεί.

*Στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό κόπηκαν 5.251 εισιτήρια.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ