ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Χείμαρρος κατά Ντομενέκ ο Τρεζεγκέ

Χείμαρρος κατά Ντομενέκ ο Τρεζεγκέ
New Image

Σφοδρή επίθεση κατά του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γαλλίας για το γεγονός ότι δεν τον κάλεσε στην εθνική ομάδα, άσκησε ο πρώτος σκόρερ του Καμπιονάτο, Νταβίντ Τρεζεγκέ

Το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από το πρώτο σκόρερ της φετινής Serie A μέχρι στιγμής, με τον Γάλλο "κανονιέρη" της Γιουβέντους να εκφράζει την απορία του με δηλώσεις του στην Equipe για τον αποκλεισμό του για μία ακόμη φορά από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.
"Δεν μπορώ να το καταλάβω. Ο Ντομενέκ λέει ότι καλεί παίκτες με βάση τη φόρμα τους και τις εμφανίσεις για τις ομάδες τους", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο "Τρεζεγκόλ" και συνέχισε:

"Επτά γκολ σε έξι παιχνίδια, δεν μπορώ να τα πάω καλύτερα. Είναι το καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν που είχα ποτέ. Όταν είσαι βασικός στη Γιουβέντους, τη Μίλαν ή τη Μπαρτσελόνα, θα πρέπει να καλείσαι αυτόματα, χωρίς διακοπή".

Ο επιθετικός της Γιουβέντους εμφανίστηκε εξοργισμένος από τη συμπεριφορά του Ντομενέκ, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει περίπτωση να αρνηθει να πάει στην Εθνική σε περίπτωση που του γίνει κλήση για το κρίσιμο ματς που έπεται με την Ουκρανία.

"Είμαι σε μία ηλικία όπου δεν χρειάζεται να αναρωτηθώ για το αν πρέπει να ξεκινώ βασικός με τη Λιθουανία. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και ο προπονητής να μου πει πρόσωπο με πρόσωπο τί πρόβλημα έχει μαζί μου.

Υπάρχει ένα όριο. Ακόμα και αν κληθώ με την Ουκρανία, θα σκεφτώ τις επιλογές μου και θα δώσω στον εαυτό μου ένα χρονικό διάστημα δύο μηνών μέχρι να πάρω την τελική μου απόφαση".



Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα δύο προσεχή παιχνίδια των "τρικολόρ" για τα προκριματικά του Euro 2008, ο Ντομενέκ κάλεσε πέντε επιθετικόυς, τους Ανρί (Μπαρτσελόνα), Ανελκά (Μπόλτον), Σαχά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπενζεμά (Λιόν) και Γκοβού (Λιόν), υποστηρίζοντας με δηλώσεις του ότι ο Τρεζεγκέ "πληρώνει" τον υψηλή ανταγωνισμό που υπάρχει για μία θέση στη γραμμή κρούσης.








TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ