ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Χέντερσον: "Μας πλήγωσε να βλέπουμε την Γιουνάιτεντ να κατακτά το League Cup"

Χέντερσον: "Μας πλήγωσε να βλέπουμε την Γιουνάιτεντ να κατακτά το League Cup"
@2023 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Ο Τζόρνταν Χέντερσον τόνισε πως η Λίβερπουλ ξαναβρηκε την ενέργεια που χρειαζόταν για να φτάσει στο 7-0 επί της Γιουνάιτεντ ενώ παραδέχτηκε πως η κατάκτηση του League Cup από τους κόκκινους διαβόλους ήταν κάτι που είχε πληγώσει τους ρεντς.

Στις 21 Φεβρουαρίου το κοινό στο "Άνφιλντ" υπέστη ένα πολύ ισχυρό σοκ αφού είδε την Λίβερπουλ να προηγείται με 2-0 της Ρεάλ αλλά κατόπιν να δέχεται πέντε γκολ (στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League) και να γνωρίζει την πιο βαριά εντός έδρας ευρωπαϊκή ήττα της, όμως το βράδυ της Κυριακής (05/03) είδαν ένα εντελώς διαφορετικό έργο.

Απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη μητέρα των μαχών, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έτρεχε με... χίλια θυμίζοντας το σύνολο που είχε θαυμάσει ο ποδοσφαιρικός πλανήτης τις προηγούμενες σεζόν και έφτασε σε έναν ιστορικό θρίαμβο με 7-0, με τον Τζόρνταν Χέντερσον να αποκαλύπτει πως ένα έξτρα κίνητρο για αυτόν και τους συμπαίκτες του ήταν ένα ματς των κόκκινων διαβόλων επτά ημέρες νωρίτερα.

Αυτό απέναντι στην Νιούκαστλ που επιβλήθηκε 2-0 στο "Γουέμπλεϊ" και κατέκτησε το League Cup, δίνοντας τέλος σε έξι χρόνια ανομβρίας, με τον κάπτεν της Λίβερπουλ να υποστηρίζει πως οι άνθρωποι των ρεντς πληγώθηκαν από την επιτυχία της αιωνία αντιπάλου τους.

"Ήταν μία φανταστική ημέρα για όλους. Όλοι οι παίκτες έπιασαν υψηλή απόδοση. Βρήκαμε όλοι τα επίπεδα ενέργειας που είχαμε παλαιότερα. Ξέραμε πως τις προηγούμενες εβδομάδες ήμασταν στο σωστό μονοπάτι", δήλωσε αρχικά ο Χέντερσον, για να συμπληρώσει με νόημα:

"Η Γιουνάιτεντ είχε παίξει ιδιαίτερα καλά το τελευταίο διάστημα, μας πλήγωσε λίγο να τους βλέπουμε να σηκώνουν ένα τρόπαιο. Για εμάς, το θέμα ήταν να αποδώσουμε στο επίπεδο στο οποίο είμαστε ικανοί να φτάσουμε".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ