ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Χεσέ: "Ο Εμπαπέ ανυπομονεί να πάει στη Ρεάλ"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 CHRISTOPHE ENA/ASSOCIATED PRESS

Ο πρώην συμπαίκτης του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, Χεσέ Ροντρίγκεθ αποκάλυψε πως όνειρο του Γάλλου επιθετικού είναι να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ και μετράει αντίστροφα για να το κάνει πραγματικότητα.

Το περασμένο καλοκαίρι η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ δεν προχώρησε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, παρότι οι συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν ήταν προχωρημένες.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει ο πρώην συμπαίκτης του Εμπαπέ στην Παρί, Χεσέ Ροντρίγκεθ, ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει ως όνειρο να φορέσει τη φανέλα των "μερένγκες", λόγω και του Κριστιάνο Ρονάλντο, και μετράει αντίστροφα για να το κάνει πραγματικότητα.

"Ο Εμπαπέ ανυπομονεί να πάει στη Ρεάλ. Το ίνδαλμά του είναι ο Κριστιάνο κι άρχισε να τον παρακολουθεί όταν πήγε στη Ρεάλ. Αγαπάει την ομάδα και πιστεύω πως θα παίξει εκεί μία ημέρα", σχολίασε ο Ισπανός επιθετικός.

Ο Εμπαπέ αγωνίζεται στην Παρί από το καλοκαίρι του 2017, μετρώντας 107 γκολ και 59 ασίστ σε 149 αναμετρήσεις. Την εφετινή σεζόν, σε 19 αγώνες, έχει 15 τέρματα και έξι ασίστ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και ο ίδιος δεν εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης, προφανώς λόγω της θέλησής του να πάει στη Ρεάλ.

Photo Credits: © 2021 Christophe Ena/Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ