ΑΡΗΣ

Χετάφε για Κόκε και Ουρακάν για Αράνο

Χετάφε για Κόκε και Ουρακάν για Αράνο
κοκε

Ο Σέρχιο Κόκε βρίσκεται στο στόχαστρο της Χετάφε και ο Κάρλος Αράνο σε αυτό της Ουρακάν

Για το ενδιαφέρον της Χετάφε για τον Ισπανό αρχηγό του Άρη γίνεται λόγος σε δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca και έρχεται να επιβεβαιώσει την φημολογία που είχε αναπτυχθεί στην Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες μέρες και στην διάρκεια των πλέι οφ. Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως ο Κόκε έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ Άρης μέχρι το καλοκαίρι του 2013 κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό.
Παράλληλα ενδιαφέρον υπάρχει και από την Ουρακάν για τον Κάρλος Αράνο. Από την πρώην ομάδα του Αργεντινού αριστερού μπακ του Άρη όπου μετά το τέλος του συμβολαίου του το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ως ελεύθερος. Ο Αράνο όμως ακολούθως είχε υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών κάτι που σημαίνει ότι και στην δική του περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της αργεντίνικης ιστοσελίδας Ole η διοίκηση της Ουρακάν δείχνει διατεθειμένη μέσα στις επόμενες μέρες να προχωρήσει σε πρώτη επαφή με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ώστε με αυτήν να ξεκινήσουνε οι διαπραγματεύσεις.

Από εκεί και πέρα μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να ανοίξει ο χορός των αποδεσμεύσεων με πρώτους – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - τους Μίχαλ Πέσκοβιτς και Ρενάτο Πιοβεζάν, με αποτέλεσμα να θεωρείται βέβαιη η απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Επίσης μόνο σίγουρο δεν θα πρέπει να θεωρείται και το μέλλον του διεθνή από τις ΗΠΑ Φρέντι Αντού, παρά το ότι ο δανεισμός του από την Μπενφίκα ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του πρώην κεντρικού αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης, Νίκου Λαζαρίδη, για τα επόμενα δύο χρόνια, και του πρώην διεθνή Λιθουανού αριστερού χαφ του Εργοτέλη, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Κατά τα άλλα μέσα στις επόμενες μέρες η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης πρόκειται να επιχειρήσει νέα απόπειρα για να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Κριστιάν Νασούτι ευελπιστώντας σε συμφωνία με την Ρίβερ Πλέιτ δεδομένου ότι ολοκληρώνεται ο δανεισμός του κεντρικού αμυντικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ποντάρουν ώστε να πάνε όλα καλά και στην δική του συμβολή από την παρουσία του πλέον στην πατρίδα του.

Τέλος παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Ισπανός Θέσαρ Ορτίθ του οποίου ο εξάμηνος δανεισμός από την Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκληρώθηκε αλλά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο Νταρίο Φερνάντες του οποίου ο δανεισμός από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ από το περασμένο καλοκαίρι επίσης ολοκληρώθηκε και όλα δείχνουν πως δεν θα παραμείνει στο δυναμικό του Άρη και φαίνεται πως θα επιστρέψει στον Πανιώνιο.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ