ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χιμένεθ: "Αν προσαρμοστεί θα κάνει τη διαφορά"

Χιμένεθ: "Αν προσαρμοστεί θα κάνει τη διαφορά"

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλά για τον Αλεχάντρο Αλφάρο και εξηγεί τις θέσεις που αγωνίζεται στην επίθεση και τον τρόπο που μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Χιμένεθ και Αλφάρο υπήρξαν για μεγάλο διάστημα μαζί στην κοινή τους παρουσία στην Σεβίλλη, με αποτέλεσμα ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ να τον γνωρίζει καλά. Μιλώντας στο Goal News, ο Χιμένεθ σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του 27άχρονου επιθετικού που βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό.

"Μου αρέσει περισσότερο στην αριστερή πλευρά, αλλά μπορεί με την ίδια άνεση να αγωνιστεί και δεξιά και ως δεύτερος επιθετικός", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Διαθέτει εξαιρετικό σουτ με το δεξί, με αποτέλεσμα να μπορεί να απειλήσει και από μακρινή απόσταση. Δεν είναι πολύ γρήγορος, σε ότι έχει να κάνει με την ταχύτητα στα πόδια, αλλά είναι πολύ γρήγορος στη σκέψη και στη κίνηση του. Με την κινητικότητα του δημιουργεί προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες".

Κλείνοντας συμπλήρωσε: " Αν τον συγκρίνουμε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή τον Λιονέλ Μέσι, τότε δεν έχει πετύχει. Είναι εκπληκτικός παίκτης και με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Εφόσον προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα δώσει πολλά στον Παναθηναϊκό, για τον οποίο συνιστά μεγάλη επιτυχία η απόκτηση του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ