ΑΡΗΣ

Χόνδριο κάταγμα ο Σανκαρέ

Χόνδριο κάταγμα ο Σανκαρέ
INTIME SPORTS

Ο Παπά Καλιφά Σανκαρέ μπορεί να γλίτωσε τη ρήξη μηνίσκου στο δεξί του γόνατο στο παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα στην Τρίπολη ωστόσο υπέστη χόνδριο κάταγμα στην επιγονατίδα του

Τουλάχιστον δέκα μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης πρόκειται να μείνει ο Παπά Καλιφά Σανκαρέ καθώς όπως διαπιστώθηκε στην σημερινή μαγνητική που υπεβλήθη υπέστη χόνδριο κάταγμα στην επιγονατίδα του δεξιού του ποδιού στο χθεσινό παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Στον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό χορηγήθηκε ένεση και για τις επόμενες δέκα μέρες πρόκειται να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας με αποτέλεσμα να χάνει σίγουρα το προσεχές παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το απόγευμα της Κυριακής.

Το ερώτημα που τίθεται την στιγμή αυτή για τον Σανκαρέ αλλά φυσικά και για τον Μίχαλ Πρόμπιερζ είναι αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για την Δ' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παιχνίδι που είναι νοκ άουτ με την πρόκριση να αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα της Θεσσαλονίκη σε έναν θεσμό που όπως κάθε αγωνιστική περίοδο αποτελεί στόχο κατάκτησής του. Ωστόσο ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός του Άρη θα περιμένει την εισήγηση του γιατρού της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή, πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφασή του.

Όσο για τον Σανκαρέ λίγο πριν ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της μαγνητικής του ευχόταν μέσω της προσωπικής του σελίδας: " Όσα κάνει ο Θεός είναι καλά. Ελπίζω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό". Μία ευχή που έπιασε σε σημαντικό βαθμό από την στιγμή που ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός γλίτωσε την ρήξη μηνίσκου του στην άτυχη χθεσινή του στιγμή.

Εκτός του Σανκαρέ τραυματίας από την Τρίπολη και το χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και ο Ρικαρντό Φατί με αποτέλεσμα να εξεταστεί και αύριο στον αστράγαλό του που έχει πρηστεί. Ο Γάλλος μέσος και αρχηγός του Άρη αισθάνεται ενοχλήσεις και στα πλευρά από μία σύγκρουσή του με τον τερματοφύλακα του Αστέρα, Χακόμπο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το κλίμα στις τάξεις της ομάδας του Άρη μόνο καλό δεν θα μπορούσε να είναι μετά την χθεσινή ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα με τον Πρόμπιερζ στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του και τον προβληματισμό του ζητώντας τους να κάνουνε την αυτοκριτική τους.

Κάτι βέβαια που ισχύει και για τον ίδιο και κυρίως για την απόφασή του να αλλάξει το πετυχημένο 4-4-2 του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μία εβδομάδα πριν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" που οδήγησε στην νίκη με 3-1 σε 4-2-3-1 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα που έφερε την ήττα με 1-0.

Ο Πρόμπιερζ στα λίγα που είχε να πει στους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού στην Τρίπολη με τον Αστέρα στο τετ α τετ που είχε μαζί τους στα αποδυτήρια ήταν: " Έχω να πάρω σημαντικές αποφάσεις. Θέλω από τον καθένα σας να κάνει την αυτοκριτική του".

Κι αν ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός του Άρη φέρεται να μην έμεινε ευχαριστημένος από κανέναν αυτό που απομένει να φανεί στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" είναι αν εκτός από τις συζητήσεις που αναμένεται να έχει με ποδοσφαιριστές του θα αφήσει εκτός ενδεκάδας τους Σολτάνι και Μίσελ.

Τέλος για σήμερα ο Πρόμπιερζ έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του χωρίς να αποκλείεται συνάντησή του με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και από αύριο Τρίτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ