ΑΡΗΣ

Χωριανόπουλος: "Σταθήκαμε σαν ίσος προς ίσος απέναντι στην ΑΕΚ, οι λεπτομέρειες ήταν εις βάρος μας"

Χωριανόπουλος: "Σταθήκαμε σαν ίσος προς ίσος απέναντι στην ΑΕΚ, οι λεπτομέρειες ήταν εις βάρος μας"

Ο βοηθός προπονητής στον Άρη, Γιώργος Χωριανόπουλος, τόνισε πως το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ κρίθηκε στις λεπτομέρειες που δεν ήταν με το μέρος της ομάδας του, υπογραμμίζοντας πως οι Θεσσαλονικείς πάλεψαν στα ίσα απέναντι στην Ένωση.

Ο Άρης πήρε σπουδαία νίκη στο "Βικελίδης" κόντρα στον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή (2-0), όμως μία εβδομάδα μετά δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει αποτέλεσμα σε δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι, χάνοντας 1-0 στην OPAP Arena με το γκολ του Βίντα στο 59ο λεπτό, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της Stoiximan Super League.

Η εμφάνιση των κιτρίνων άφησε πάντως ευχαριστημένους τους ανθρώπους της ομάδας, με τον βοηθό προπονητή του Άκη Μάντζιου, Γιώργο Χωριανόπουλο, να υποστηρίζε με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV πως το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες που δεν ήταν με το μέρος των κίτρινων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ήταν ένα παιχνίδι πολύ απαιτητικό. Νομίζω πως σταθήκαμε σαν ίσος προς ίσος απέναντι στην ΑΕΚ, ξέρουμε τη δυναμική της ΑΕΚ σε αυτό το γήπεδο. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, σε αυτό το γήπεδο, σε αυτό το παιχνίδι, οι ευκαιρίες που δημιουργείς όταν δεν γίνονται γκολ, αυτόματα σου δημιουργούν μία έξτρα πίεση.

Όπως σε όλα τα παιχνίδια αυτού του επιπέδου, η λεπτομέρεια κανει τη διαφορά, μία στατική φάση μας στοίχισε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, είχαμε τις ευκαιρίες μας, είχαμε αρκετές προϋποθέσεις χωρίς την τελική μας ενέργεια σωστή, νομίζω ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες εις βάρος μας.

Η μεγάλη ευκαιρία του Μορόν στο τέλος του πρώτου μέρους είναι μία φάση που μπορεί να αλλάξει όλη τη ροή και την εικόνα του παιχνιδιού. Βέβαια ο Μορόν αποδεδειγμένα είναι ένας παίκτης που έχει το εύκολο γκολ, δεν τα κατάφερε εκεί, θα τα καταφέρει σε άλλο παιχνίδι, δεν προβληματίζομαι για αυτό. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, από μία μεγάλη ευκαιρία.

Είχαμε πει από την αρχή με τα παιδιά ότι θα έρθουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη ή το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, νομίζω πως με την εμφάνισή μας το δείξαμε, ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε καθαρά στις λεπτομέρειες εις βάρος μας".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ