ΑΡΗΣ

Γιώργος Χωριανόπουλος: "Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός"

Ο Γιώργος Χωριανόπουλος στην αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης
Ο Γιώργος Χωριανόπουλος στην αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI SPORTS

Ο άμεσος συνεργάτης του Άκη Μάντζιου, Γιώργος Χωριανόπουλος, σε δηλώσεις του στη NOVA, τόνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και ότι το αποτέλεσμα δεν μειώνει την προσπάθεια των παικτών.

Ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για την έκτη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten και ο άμεσος συνεργάτης του Άκη Μάντζιου, ο οποίος ήταν στις κερκίδες λόγω τιμωρίας, δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

Παρ' όλα αυτά τόνισε ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν μειώνει την προσπάθεια των παικτών του Άρη, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Χωριανόπουλος στη NOVA: "Ήρθαμε εδώ αποκλειστικά για τη νίκη, δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός. Προηγηθήκαμε στο σκορ και δεχθήκαμε αυτό το γκολ. Από εκεί και πέρα, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε.

Αναμφισβήτητα, ένας βαθμός είναι ένας βαθμός. Αυτό δεν απαξιώνει την προσπάθεια των παικτών. Όμως, είχαμε έρθει για τη νίκη.

Όλα τα παιχνίδια τα ζω έντονα είτε πίσω είτε μπροστά από τον κ. Μάντζιο. Θα ήθελα να είχε συνοδευτεί και από νίκη. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ