ΑΡΗΣ

Χορηγία "Ελληνικός Χρυσός" στην ΠΑΕ Άρης. Η γνώμη σας;

Χορηγία "Ελληνικός Χρυσός" στην ΠΑΕ Άρης. Η γνώμη σας;
INTIME SPORTS

Οι φήμες για χορηγία της "Ελληνικός Χρυσός" στην ΠΑΕ Άρης, έχουν προκαλέσει την οργή μερίδας φιλάθλων της ομάδας και γενικά της τοπικής κοινωνίας. "Θα διχάσει πολύ κόσμο", λέει ο Μανώλης Παπαστεριανός. Ποια είναι η γνώμη σας; Πάρτε θέση.

Φουντώνουν οι φήμες για οριστική συμφωνία της "Ελληνικός Χρυσός" με την ΠΑΕ Άρης ενόψει της νέας σεζόν. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί ο "γάμος", κάτι που η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ δεν το επιβεβαιώνει επίσημα.

Η φημολογία και μόνο όμως, έχει προκαλέσει αρκετές φωνές και την οργή αρκετών φιλάθλων του Άρη που δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δουν τη συγκεκριμένη εταιρία να έχει σχέση με την ομάδα τους. "Θα διχάσει πολύ κόσμο" δηλώνει στο "Αθλητικό Μετρόπολις", ο πρώην παίκτης των "κιτρινόμαυρων", Μανώλης Παπαστεριανός.

"Έχουμε τραβήξει πολλά όλο αυτό το διάστημα με την εταιρεία αυτή. Το έχω πληροφορηθεί ότι υπάρχουν συζητήσεις, όμως, από την στιγμή που δεν υπάρχουν ανακοινώσεις δεν μπορώ να αναφερθώ σε κάτι. Το σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα διχάσει πολύ κόσμο, όχι μόνο Αρειανούς αλλά και ολόκληρη την κοινωνία.

Υπάρχει ήδη μεγάλος διχασμός, αφού άνθρωποι έχουν μπει στη φυλακή και γενικότερα όποιος κινείται ενάντια στην εταιρεία το πληρώνει πολύ ακριβά. Όσον αφορά εμένα, από την αρχή δεν συμφωνούσα με την λεγόμενη επένδυση, και επομένως δεν συμφωνώ και με την χορηγία γιατί θα διχάσει τον κόσμο", τονίζει χαρακτηριστικά.

Αν θέλετε να μάθετε ό,τι έχει συμβεί στην Χαλκιδική με την "Ελληνικός Χρυσός", δεν έχετε παρά να πατήσετε το link.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αντιδράσεις σχετικά με την "Ελληνικός Χρυσός", αφού και οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν βγάλει ανακοινώσεις , ενώ σ' έναν αγώνα βόλεϊ είχαν εισχωρήσει στον αγωνιστικό χώρο και έσβησαν τον χορηγό από τη φανέλα της ομάδας τους.

Ποια είναι η δική σας γνώμη; Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία και αφήστε το σχόλιό σας στο τέλος του κειμένου:

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ