ΑΡΗΣ

Χορηγών αποκάλυψις

Χορηγών αποκάλυψις
Αρης, πρώτη προπόνηση

Η ΠΑΕ Άρης προχώρησε το απόγευμα στην ανακοίνωση των επίσημων χορηγών της για τη νέα χρονιά

Για δύο χρόνια ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕ – PORCELANA
"Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της καλωσόρισε στους επίσημους χορηγούς του συλλόγου την εταιρία ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕ – PORCELANA, που για τα επόμενα δύο χρόνια θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας. "


Με EXPERT στο μανίκι
"Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει τη συμφωνία χορηγίας με την εταιρία EXPERT, που για τα επόμενα δύο χρόνια θα διαφημίζεται στο μανίκι της φανέλας."


Συνέχεια με την ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ

"Η ΠΑΕ Άρης συνεχίζει την πετυχημένη συνεργασία της με τη ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ, που φέτος εκτός από επίσημος προμηθευτής της ομάδας θα είναι και επίσημος υποστηρικτής. Στο κλαμπ των χορηγών προστίθεται φέτος με την ιδιότητα του επίσημου υποστηρικτή και η εταιρία πλαστικών ειδών και καθαριότητας "FIRMA"."

Σεφτέ στο ηλεκτρονικό σύστημα διαφήμισης

Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι στον αγώνα με τον Πανιώνιο θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το ηλεκτρονικό σύστημα διαφήμισης speed time, που προσφέρει τον καλύτερο τρόπο διαφήμισης σε γήπεδα και διαφημιστικούς χώρους. Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης των ειδικών πινακίδων. Στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα είναι έτοιμος να λειτουργήσει και ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ