ΑΡΗΣ

Χωρίς αλλαγές στον Βόλο

Χωρίς αλλαγές στον Βόλο
INTIME SPORTS

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα (11/12, 17:15) με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Παρά τις επιστροφές ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ προτίθεται να παρατάξει την ίδια 11αδα με αυτή που παρέταξε με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μία πιθανή αλλαγή είναι αυτή του Κόκε αντί του Ρουίς ως παρτενέρ του Τσέζαρεκ στην επίθεση των "κιτρινόμαυρων".

Εκτός αποστολής έμειναν οι Χουάνμα, Τσεζνάουσκις, Ρονάλντο, Παπαζαχαρίας, Πορτίγια, Αγτζίδης, Μπουγαίδης, Μίσελ (τιμωρημένος), Οριόλ, Νάφτι και Κάλβο(εκτός πλάνων).

Ο προπονητής του Άρη στην συνέχεια επέλεξε τους 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή. Πιο συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Σηφάκης, Βελλίδης, Πρίττας, Χαβίτο, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Τόχα, Φατί, Μενδρινός, Ρουίζ, Τσέζαρεκ, Κόκε, Καζναφέρης, Αραβίδης, Οικονομόπουλος και Κατίδης.

Κι όσο για το ποιοι θα ξεκινήσουν στο 4-4-2 σε ευθεία που πρόκειται να παρατάξει ο Κούπερ στο αυριανό παιχνίδι; Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σηφάκης ενώ στο κέντρο της άμυνας οι Λαζαρίδης και Κουλουχέρης απόντος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι Γκιάρο και Οριόλ έχοντας στα αριστερά τους τον Βανγκέλι και στα δεξιά τους τον Νέτο.

Στο δίδυμο του άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Πρίττας και Τόχα έχοντας στα αριστερά τους τον Μενδρινό και στα δεξιά τους τον Χαβίτο. Κι όσο για το επικρατέστερο επιθετικό δίδυμο πρόκειται να αποτελέσουν οι Ρουίς και Τσέζαρεκ.

"Κιτρινίζει" ο Βόλος

Οι παίκτες του Άρη θα έχουν τη συμπαράσταση και των οπαδών τους. Η ΠΑΕ Άρης πήρε 4.000 εισιτήρια κι έτσι οι φίλοι των "κιτρίνων» ετοιμάζονται να κάνουν «κατάληψη» στη θεσσαλική πόλη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ