ΙΩΝΙΚΟΣ

Χωρίς απρόοπτα η προετοιμασία

Χωρίς απρόοπτα η προετοιμασία
ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ

Χωρίς απρόοπτα η συνεχίζεται η προετοιμασία του Ιωνικού στο Καρπενήσι

Μοναδικός απών, αλλά για πολύ ευχάριστο λόγο, είναι ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης, που έφυγε χθες το βράδυ εσπευσμένα για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του, Μαρίας, η οποία σήμερα το απόγευμα (16.00) έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3700 γραμμαρίων.
Τόσο η σύζυγος του διεθνή ποδοσφαιριστή όσο και ο διάδοχος χαίρουν άκρας υγείας και φυσικά ο Κωνσταντινίδης έχει …ψηλώσει περισσότερο από 10 πόντους και είναι ένας ευτυχής χαζομπαμπάς. Η διοίκηση και σύσσωμη η οικογένεια του Ιωνικού εύχονται στον Σωτήρη και τη Μαρία να τους ζήσει ο μικρός και να τον καμαρώσουν όπως ακριβώς επιθυμούν.

Κατά τα άλλα σήμερα στο Καρπενήσι, ο Χόρχε Μπάριος και ο γυμναστής της ομάδας, Νίκος Καφέτζης, εφάρμοσαν ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες δεν γυμνάστηκαν. Συγκεκριμένα, σήμερα οι παίκτες δεν πήγαν στο γήπεδο, αλλά γυμνάστηκαν παίζοντας μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο και έκαναν ασκήσεις στην πισίνα, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Από αύριο αρχίζουν πάλι οι διπλές προπονήσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι τις 25 του μηνός, ημερομηνία κατά την οποία έχει προγραμματιστεί η επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα. Βέβαια την ημέρα αυτή έχει κλειστεί φιλικός αγώνας με τον Εθνικό ο οποίος «ανεβαίνει» αύριο στο Καρπενήσι για προετοιμασία. Οι άνθρωποι του Ιωνικού θα ζητήσουν από τον προπονητή του Εθνικού, Νίκο Γκουλή, να διεξαχθεί ο αγώνας το πρωί προκειμένου το απόγευμα η αποστολή του Εθνικού να επιστρέψει στην Αθήνα.




TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ