ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς "Χ" αλλά με άφθονα Over

Χωρίς "Χ" αλλά με άφθονα Over

"Βροχή" από γκολ στο Μουντιάλ, όπου 7 από τα 8 ματς ανέδειξαν Over την στιγμή που ακόμη αναζητείται το πρώτο "Χ". Διαβάστε τις σημερινές προτάσεις που αφορούν τον 5ο και 6ο όμιλο.

Ελβετία και Ισημερινός μάχονται θεωρητικά για την δεύτερη θέση του 5ου ομίλου. Οι δύο ομάδες αναμένεται να είναι προσεκτικές σε ένα ματς, όπου η τιμή του άσου παρουσιάζει μικρή μεταβολή με τους Ελβετούς να ποντάρονται αρκετά.

Δεν αποκλείεται σε αυτή την αναμέτρηση να σπάσει το σερί με τα Over. Θα πάμε τούτη τη φορά με τα λίγα γκολ που πληρώνουν 1.61 στον Stoiximan.

H Γαλλία δίνει θεωρητικά το πιο εύκολο παιχνίδι του ομίλου με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Γκριζμάν αντί του Ζιρού. Οι "τρικολόρ" παρά την απουσία του Ριμπερί έχουν τις λύσεις για να επιβάλουν τον ρυθμό τους απέναντι στην Ονδούρα, η οποία πρωτίστως θα προσπαθήσει να αμυνθεί επιχειρώντας να αναχαιτίσει τα επιθετικά ατού των Γάλλων.

Θα ρισκάρουμε σε καθαρό σκορ (N/G) που προσφέρεται στον Stoiximan σε απόδοση 1.60. Παράλληλα θα πάμε τα σκορ 2-0 (6.00) και 3-0 (8.50).

Σε ότι αφορά την πρεμιέρα του 6ου ομίλου, η Αργεντινή θέλει να δείξει με το καλημέρα τις διαθέσεις της αντιμετωπίζοντας την υπολογίσιμη πλην "σταχτοπούτα" της διοργάνωσης Βοσνία.

Μέσι, Αγουέρο, Ιγκουαίν είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά στο σκοράρισμα, ενώ και η Βόσνιοι από το κέντρο και μπροστά αντιπαραθέτουν τους Τζέκο, Ιμπίσεβιτς και Πιάνιτς.

Χαμηλός ο άσος στο 1.39 με το g/g στο1.90 στον stoiximan να μοιάζει πιο ελκυστικό για ποντάρισμα.

Επίσης πολλές πιθανότητες για να βρει δίχτυα σε αυτό το ματς συγκεντρώνει και ο Λιονέλ Μέσι στο 1.80, όπως επίσης και να αναδειχθεί man of the match στο 2.50.

Περισσότερα στην εκπομπή Super BALL BET 3 στις 16.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ