ΑΡΗΣ

Χωρίς χαλάρωμα με ΠΑΣ

Χωρίς χαλάρωμα με ΠΑΣ
INTIME SPORTS

Ο Άρης θα υποδεχθεί αύριο τον ΠΑΣ Γιάννενα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής του χρονιάς χωρίς οι ποδοσφαιριστές του να πραγματοποιήσουνε σήμερα το καθιερωμένο τους χαλάρωμα.

Με ρεπό ή διαφορετικά χωρίς το καθιερωμένο χαλάρωμα παραμονή του παιχνιδιού ο Άρης θα υποδεχθεί αύριο τον ΠΑΣ Γιάννενα στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής του χρονιάς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ουσιαστικά η χθεσινή προπόνηση μπορεί να ήταν και η τελευταία της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Αυτή που έγινε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, με τον Γιώργο Φοιρό μετά το τέλος της να είχε ανακοινώσει την αποστολή του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε εκείνο το σημείο άπαντες έδωσαν ραντεβού κατευθείαν για αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Για το απόγευμα της Κυριακής όπου και θα ολοκληρωθεί το μαρτύριο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή του Άρη εκτός του ότι δεν θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο της χαλάρωμα δεν θα αποσυρθεί όπως επίσης συνηθίζεται σε ξενοδοχείο. Κι αυτό γιατί άπαντες θα κοιμηθούνε στα σπίτια τους και θα προσέλθουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τρεις ώρες πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Μία συνολική εικόνα που φανερώνει την απογοήτευση που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης την στιγμή που οι ποδοσφαιριστές δείχνουνε να επιθυμούνε την αποχώρησή τους.

Κι όσο για την αποστολή του αυριανού παιχνιδιού του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αυτήν αποτελούνε οι: Διούδης, Γουναρίδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Καραγκούνης, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τάτος, Αγγελούδης, Γκόλιας, Μπακασέτας, Καμινιώτης, Νταμαρλής, Βανγκέλι, Μανιάς, Ψυχογιός, Βλάχος, Ηρακλής, Μπουγαΐδης και Καραγιάννης.Απών ο τιμωρημένος Αντώνης Τσιάρας αλλά και το ισπανικό δίδυμο Νταβίντ Αγκάνθο και Ρούμπεν Πουλίδο που έχοντας εξασφαλίσει άδεια αναχώρησαν για την πατρίδα τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ