ΑΕΚ

Χωρίς Δέλλα με Απόλλωνα

Χωρίς Δέλλα με Απόλλωνα
Δέλλας

Χωρίς τον Τραιανό Δέλλα θα αντιμετωπίσει την Καλαμαριά στο Καυταντζόγλειο η Ένωση. Όλοι υπό κρίση μέχρι το τέλος

Μπορεί ο Νικολαΐδης να άφησε κάποιες ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, αλλά ακόμα και ο ίδιος ξέρεις πως οι πιθανότητες είναι μηδαμινές.
Το σίγουρο είναι πως όλοι βρίσκονται και επίσημα επί κρίση. Ο πρόδερος του δικεφάλου έκανε σαφές πως στα παχνίδια που απομένουν θα αποφασιστεί ποιοι θα συνεχίσουν να φοράνε την κιτρινόμαυρη φανέλα και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Ο Απόλλωνας παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παροαμονή του στην κατηγορία και η Ένωση θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να πάει με ότι καλύτερο μπορεί στο ντέρμπι της επόμενη αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Για την αναμέτρηση με την Καλαμαριά ο Νίκος Κωστένογλου επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές: Μάχο, Μορέτο, Ενσαλίβα, Παπασταθόπουλος, Παππάς, Πλιάτσικας, Ριβάλντο, Τόζερ, Ζούλιο Σέζαρ, Ζήκος, Μανού, Μπούρμπος, Μπλάνκο, Εντίνιο, Γεωργέας, Καφές, Καλόν, Ζεράλντο, Κονέ, Λαγός, Λυμπερόπουλος.

Ο Τραϊανός Δέλλας αισθανόταν ορισμένες ενοχλήσεις στη γάμπα και προτιμήθηκε να μείνει εκτός, ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα γυμνάστηκε σε εντατικούς ρυθμούς, ενώ ο Παντελής Καπετάνος ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας και από Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο Φεντερίκο Ασκάρατε απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση έχοντας εξασφαλίσει σχετική άδεια.

Ο Γιώργος Τόφας δέχτηκε ένα χτύπημα στα νεφρά στον αγώνα των Νέων με τον Απ. Καλαμαριάς (0-0), αλλά επέστρεψε κανονικά στην Αθήνα με την υπόλοιπη αποστολή.










TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ