ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Δέντσα στην Καλαμάτα

Χωρίς Δέντσα στην Καλαμάτα
Δέντσας

Με 20 παίκτες στην αποστολή θα αναχωρήσει ο Παναιτωλικός την Μεγάλη Τρίτη για την Καλαμάτα ενόψει της αναμέτρησης με την "Μαύρη Θύελλα"

Οι Αγρινιώτες που θα αναχωρήσουν την Μεγάλη Τρίτη για την Μεσσηνιακή πόλη, θέλουν να πάρουν τη νίκη, ούτως ώστε να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, μετά την ισοπαλία με τον Αγροτικό Αστέρα και φυσικά για να παραμείνουν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.
Ο τεχνικός των "καναρινιών" Γιάννης Νταλακούρας για τον αγώνα με την Καλαμάτα, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Δέντσα, στους τραυματίες Γκούρμα, Μπακάκη, Μπερερή, Καλοκαίρη και στους Μπαμπανιώτη, Σάμπα, Μεταξούλη που έμειναν εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Νταλακούρας ανακοίνωσε την αποστολή και σε αυτήν βρίσκονται οι: Πονηρός, Μανιάτης, Ζουρούδης, Βούκοβιτς, Μπαϊκαρά, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Μπελεβώνης, Στόρμπαεκ, Μόρετς, Αναστασιάδης, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Δημούτσος, Μουμίν, Πασάς, Χάντζιτς, Μανίκας, Ρούσσης και Μαρτελότο.

Απολαύστε ζωντανά την Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Τετάρτη 31/03 στις 19.00 την αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Κέρκυρα.








TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ