ΑΕΚ

Χωρίς έκτροπα η 2η μέρα κατάληψης

Χωρίς έκτροπα η 2η μέρα κατάληψης
καταληψη γραφεια παε γραμμου

Συνεχίζεται η ειρηνική κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ με συλλαλητήριο στη Γράμμου. "Ρεπό" για Κοζώνη-Νοτιά

Οι φίλοι της ‘Ένωσης βρίσκονται στα γραφεία της ΠΑΕ από το απόγευμα της Τρίτης και δεν πρόκειται να αποχωρήσουν αν δεν λάβουν απαντήσεις και εγγυήσεις για το μέλλον της ΑΕΚ.
Ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Θανόπουλος, μίλησε την Τρίτη με τους καταληψίες, οι οποίοι του εξέφρασαν τις απόψεις τους, ενώ από την ανακοίνωση που εξέδωσαν την Τετάρτη φαίνεται πως δεν θα λήξουν την κατάληψη αν δεν δοθεί λύση.

Από τη συντονιστική επιτροπή της κατάληψης ΠΑΕ ΑΕΚ:

" Παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις. Λύση ακόμα δεν έχει δοθεί. Για αυτό και είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε για όσο χρειαστεί μέχρι να εξασφαλιστούν αυτά που θέσαμε στον κ. Θανόπουλο από την πρώτη στιγμή.

Το σίγουρο είναι ότι βάλαμε τέλος στα περίεργα σενάρια που επεξεργάζονταν κάποιοι που θέλουν την ΑΕΚ μικρή, καθώς και στα σενάρια τύπου πρωτοδικείου τα οποία θα παραμείνουν ευσεβείς διαχρονικοί πόθοι στα διεστραμμένα μυαλά τους. Θέλουμε να τονίσουμε για το συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 18:00 ότι κάθε μορφή βιαιότητας ή ακρότητας θα θεωρηθεί σαν προβοκάτσια, κατά της ΑΕΚ.

Θα πρέπει όλοι μας να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την όλη διαδικασία. Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες ΑΕΚτζήδες που περνάνε από τη Γράμμου και επικοινωνούν απ' όλη την Ελλάδα μαζί μας



".

Χωρίς έκτροπα η κατάληψη

Αν και ο Νίκος Θανόπουλος επικοινώνησε με την ΓΑΔΑ φοβούμενος επεισόδια και φθορές στα γραφεία της ΠΑΕ κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Ο αριθμός των ανθρώπων που μαζεύεται στα γραφεία αυξάνεται ολοένα και περισσότερο (λόγω και του συλλαλητηρίου), αλλά το ευτυχές είναι πως όλα κυλούν ειρηνικά. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει αστυνομική δύναμη η οποία όμως είναι μικρή και κινείται διακριτικά.

Μία ημέρα "ρεπό" για Κοζώνη-Νοτιά

Αναβολή για την Πέμπτη πήρε η υπογραφή του προσυμφώνου από τον Νοτιά και τον Κοζώνη. Οι δύο άνδρες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία την Τρίτη και επέστρεψαν στο αρχικό σχέδιο έπειτα από τις εγγυήσεις που έστειλε ο Κοζώνης στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, αλλά το ταξίδι του Νοτιά στο Λονδίνο έδωσε μία μικρή παράταση στην διαδικασία.

Αν και όλα δείχνουν να είναι σε καλό δρόμο έπειτα και από την δήλωση του έλληνοαμερικανού επιχειρηματία την Τρίτη, οι υπογραφές στο προσύμφωνο δεν έπεσαν, ενώ κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ούτε σήμερα Τετάρτη.

Ο λόγος για την μία ημέρα καθυστέρηση και την συνέχιση των επαφών από Πέμπτη είναι κάποιες δουλειές του Νοτιά στην Αγγλία. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε ενημερώσει την πλευρά Κοζώνη για το πρόγραμμα του και αναπόφευκτα οι επαφές θα συνεχιστούν την Πέμπτη.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι δύο άνδρες δεν μιλούν στο τηλέφωνο αλλά έχει αποφασιστεί να μην διαρρεύσει τίποτα στον Τύπο μέχρι να υπογράψουν το προσύμφωνο.

"Νοσοκομείο" πριν τον Λεβαδειακού

Την ώρα που τα γραφεία της ΠΑΕ τελούν υπό κατάληψη και οι τύχες τις ομάδες βρίσκονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Τα προβλήματα για τον Μπάγεβιτς είναι αρκετά καθώς οι Σάχα, Νέμεθ, Καφές, Σκόκο και Αλεξόπουλος δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο Σεμπάστιαν Σάχα έτρεξε μόνος του και εν συνεχεία έκανε ασκήσεις με μπάλα. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, θα δοκιμάσει αύριο να προπονηθεί κανονικά. Οι Νέμεθ και Καφές έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ μόνος του προπονήθηκε στο γυμναστήριο προπονήθηκε και ο Σκόκο. Ο Αλεξόπουλος έκανε ασκήσεις με μπάλα και ο Κουτρομάνος πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο.



























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ