ΑΡΗΣ

Χωρίς Φατί αλλά με Ναφτί στην Τούμπα

Χωρίς Φατί αλλά με Ναφτί στην Τούμπα
INTIME SPORTS

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία των παικτών του Άρη για το αυριανό τοπικό ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του αφήνοντας εκτός αυτής τον Ρικάρντο Φατί σε αντίθεση με τον Μεντί Ναφτί που συμπεριλήφθηκε κανονικά στους "εκλεκτούς" του.

Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή του Αργεντινού τεχνικού μετέχουν οι: Σηφάκης, Βελλίδης, Λαζαρίδης, Τσέζαρεκ, Μίσελ, Ρονάλντο, Τόχα, Τσεζνάουσκις, Οριόλ, Κάλβο, Κόκε, Πρίττας, Νέτο, Μενδρινός, Ρουίζ, Βανγκέλι, Χαβίτο και Ναφτί.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Φαμπιάνο, Σουάρεθ, Αγτζίδης, Αραβίδης, Κατίδης, Μπουγαίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Χουάνμα, Καζναφέρης, Κουλουχέρης και Φατί.

Κι όσο για το 4-4-2 με το οποίο προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του ο Κούπερ; Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σηφάκης με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Γκιάρο και Λαζαρίδη έχοντας στα άκρα έναν εκ των Νέτο ή Βανγκέλι με τον Μίσελ στα αριστερά.

Στον άξονα στην μεσαία γραμμή απόντος του Φατί και με τον Ναφτί να επανέρχεται ο διεθνής Τυνήσιος μέσος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Πρίττα με το επιθετικό δίδυμο να αποτελούν οι Κόκε και Ρουίζ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ