ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Φαβάλι με Λεβαδειακό

Χωρίς Φαβάλι με Λεβαδειακό
Γιώργος Δώνης

Τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του θα εκτίσει στο ματς με τον Λεβαδειακό ο Λούκας Φαβάλι

Πως να λείπουν άλλωστε τα "χαμόγελα", ειδικά μετά την τελευταία νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Πανιώνιο (σ.σ. με 1-0), που σήμανε την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά το... διάλειμμα με ΠΑΟΚ, αλλά και την κατάκτηση ακόμα ενός τριπόντου, που έφερε το σύλλογο στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τρεις μόλις πόντους διαφορά από την πολυπόθητη πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.
Φυσικά, τόσο ο Γιώργος Δώνης όσο και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν καλά ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ... δρόμο μέχρι την ολοκλήρωσή του και χρειάζεται πολλή δουλειά και προσπάθεια για την υλοποίηση των στόχων που έχουν θέσει.

Στα αγωνιστικά, η προπόνηση της Δευτέρας περιείχε πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους παίκτες του Ατρόμητου αγωνίστηκαν κόντρα στους κυανέρυθρους, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί ρεπό και την Τετάρτη οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θα συνεχίσουν στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος της Κυριακής (14/02, 14:30) κόντρα στον Λεβαδειακό. Για το παιχνίδι αυτό δεν υπολογίζεται ο Λούκας Φαβάλι που θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Τέλος από την προπόνηση απουσίασαν οι Αποστολόπουλος και Σκόνδρας που ενσωματώθηκαν στην αποστολή της εθνικής Ελπίδων και οι Καραγκούνης, Κακκάβας που προστέθηκαν στην αποστολή της εθνικής Νέων για το φιλικό παιχνίδι (σ.σ. την Τρίτη) μεταξύ των δύο αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.









TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ