ΙΩΝΙΚΟΣ

Χωρίς Γκόγκα-Χατζή με Καβάλα

Χωρίς Γκόγκα-Χατζή με Καβάλα
Νίκος Γκουλής INTIME SPORTS

Χωρίς τους Σάκη Γκόγκα και Κώστα Χατζή θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στην Καβάλα, ο Νίκος Γκουλής

Δύο προβλήματα αντιμετωπίζει ο προπονητής του Ιωνικού, Νίκος Γκουλής, ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Β εθνικής.
Πρόκειται για τον Σάκη Γκόγκα που έχει τεθεί νοκ άουτ από το ματς με την Καλαμάτα και για τον Κώστα Χατζή, ο οποίος στη σημερινή προπόνηση υπέστη τράβηγμα και θα απουσιάσει από τον Κυριακάτικο αγώνα, όπως και ο ανέτοιμος Χρήστος Μίνγκας. Κατά τα άλλα, λύθηκε σήμερα και τυπικά το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου Κρις, ο οποίος είχε αποκτηθεί τον περασμένο Αύγουστο αλλά δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του Νίκου Γκουλή ο οποίος άλλωστε είχε εισηγηθεί και την απόκτησή του, αφού τον δοκίμασε σε κάποιους φιλικούς αγώνες.

Στο μεταξύ, μετά από εισήγηση του Νίκου Γκουλή, έγιναν σήμερα επαγγελματίες δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν διακριθεί στο πρωτάθλημα νέων. Πρόκειται για τον Στέλιο Τσολακούδη, που έχει γεννηθεί το 1991 και αγωνίζεται στη θέση του στόπερ, ενώ πριν έρθει στη Β ομάδα του Ιωνικού αγωνιζόταν στην ομάδα Αργοναύτες Λήμνου και για τον σέντερ φορ Βασίλη Μαναριώτη, που έχει γεννηθεί το 1993, είναι γέννημα θρέμμα του Ιωνικού και είναι αυτός που στο φιλικό ματς της περασμένης Δευτέρας μεταξύ των επαγγελματιών και της ομάδας νέων (5-2) είχε σημειώσει τα δύο γκολ των νέων.


TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ