ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς "Ιβαν" και "Παπ";

Χωρίς "Ιβαν" και "Παπ";
Ιβανσιτς, Παπαδόπουλος

Μουνιόθ: "Πάμε να νικήσουμε ΟΣΦΠ". Νοκ άουτ ο Ιβανσιτς, αγωνία με "Παπ". Ξεσηκωμός σε οπαδούς

Με δύο σημαντικές απώλειες ενδέχεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάτι που μια εβδομάδα νωρίτερα κανείς δεν μπορούσε να φαναταστεί. Λίγες μέρες μετά το μήνυμα ότι δεν θέλει να χάσει το ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους" με τίποτα, ο Αντρέας Ιβανσιτς έχοντας "κληρονομιά" δέκα ράμματα και ένα σκισμένο παπούτσι, επέστρεψε εμφανώς στεναχωρημένος από την Τσεχία.

Εκεί όπου οι "πράσινοι" κατά 99% σφράγισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και παράλληλα επανέκτησαν την ψυχολογία τους η οποία είναι στα ύψη σε αντίθεση με τρία πρόσωπα από την Παιανία.

Τους Ιβανσιτς που θα απουσιάσει από το παιχνίδι που ήθελε πάρα πολύ να αγωνιστεί, τον Παπαδόπουλο που πάντα στα ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους" κάνει σπουδαίες εμφανίσεις και τον Μουνιόθ που βλέπει δύο πολύτιμα "εργαλεία" του να μην μπορούν να του προσφέρουν λύσεις στο "αιώνιο" ντέρμπι.

Βέβαια και οι δύο παίκτες ζήτησαν από τον προπονητή τους να τους βάλει να αγωνιστούν αφού είπαν ότι θέλουν πολύ να παίξουν ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαντάζει εύκολο καθώς ο Βίκτορ Μουνιόθ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι σε ένα μεγάλο παιχνίδι οι παίκτες που θα παίξουν θα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμοι.

Η επιστροφή και τα άσχημα "μαντάτα"

Με την σημερινή τους επιστροφή από την Τσεχία, οι "πράσινοι" πήγαν απευθείας στην Παιανία όπου και άρχισαν την προετοιμασία τους ενόψει Ολυμπιακού. Με την ψυχολογία στα ύψη από το "διπλό"-πρόκρισης στο Μπόλεσλαβ, άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου σκέφτονται μόνο το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό.

Στην προπόνηση αυτή ήρθαν οι πρώτες άσχημες εκτιμήσεις για την υπόθεση του αρχηγού. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς οι ενοχλήσεις που ένιωσε στην αρχή της προπόνησης ήταν έντονες και θα κάνει αγώνα δρόμου με αποθεραπεία που συνέχισε μέχρι την ώρα της σέντρας μήπως και προλάβει, κάτι που ανήμερα του αγώνα θα ξεκαθαρίσει από την στάση του Ισπανού τεχνικού και τα πλάνα που ετοιμάζει.

Μουνιόθ: "Πάμε να νικήσουμε Ολυμπιακό"

Στην σημερινή προπόνηση ο Βίκτορ Μουνιόθ όπως κάνει μετά από ένα ματς μίλησε στους παίκτες του, ΄δίνοντας το σύνθημα για νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο 49χρονος τεχνικός είπε χαρακτηριστικά: " Σας ευχαρίστω για την προσπάθεια και τη νίκη στην Τσεχία. Το ματς με την Μλάντα τελείωσε, πάμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό" ήταν μια από τις "ατάκες" του Ισπανού προπονητή δίνοντας το "στίγμα" στο "τριφύλλι".

Μάντζιος: "Φτιάξαμε... τους φιλάθλους μας"

" Αν παίξουμε και την Κυριακή όπως στη Τσεχία, νομίζω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. "Πιστεύω ότι με την απόδοση ματς και το θετικό αποτέλεσμα «φτιάξαμε» τους φιλάθλους μας τους οποίους θέλουμε δίπλα μας στο ντέρμπι" ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μάντζιου μετά την εμφάνιση της Πέμπτης και την νίκη επί της Μλάντα.

" Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Είχαμε καιρό να παρουσιάσουμε ένα τόσο καλό αγωνιστικό πρόσωπο και το είχαμε ανάγκη. Παίξανε αρκετά νέα παιδιά και το καθένα βοήθησε δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό. Εγώ είχα καιρό να παίξω, όπως και άλλα παιδιά και αυτό είναι καλό.

Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, έχει πολλούς παίκτες και είδαμε ότι μπορούν να αντικαταστήσουν τους θεωρητικά βασικούς. Είναι πολύ καλό και πρέπει να γίνει γιατί υπάρχουν πολλά δύσκολα παιχνίδια στην σειρά"

συμπλήρωσε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού και έστειλε το μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας, λέγοντας:

" Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλύτερα, είμαστε ενωμένα όλα τα παιδιά. Όσοι βρέθηκαν στον πάγκο προσπαθούσαν να βοηθήσουν τα παιδιά που έπαιζαν γιατί ήταν βαρύ το τερέν. Αυτή η νίκη μας βοήθησε αρκετά ψυχολογικά.

Θα ζεσταθούν και οι φίλαθλοι μας. Περιμένουμε από τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να μας στηρίξει. Θέλουμε να γεμίσει το ΟΑΚΑ. Εμείς αν τα δώσουμε όλα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και δεν θα έχουμε πρόβλημα

".

Bίκτορ Σάντσεθ: "Η ομάδα θα δώσει το 200%"

Εδωσε την ασίστ του γκολ του Σαλπιγγίδη λίγα λεπτά μετά την εισοδό του στο παιχνίδι. Ο Βίκτορ Σάντσεθ μιλώντας στα ΜΜΕ μετά το ματς με την Μλάντα ανέλυσε το ματς και την νίκη επί των Τσέχων, λέγοντας:

" Hμασταν καλοί και στα δύο ημίχρονο σε ένα βαρύ γήπεδο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα με δυνατά κορμιά. Εμείς είχαμε το πλάνο, την οργάνωση και πήραμε αυτό που θέλαμε. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και νωρίτερα, ενώ θα μπορούσαμε να κάνουμε και το 2-0, ώστε να μην αγχωθούμε στο τέλος.

Η ομάδα δουλεύει σκληρά και καλά με το νέο προπονητικό τιμ. Το αισθανόμαστε αυτό μετά από μερικές ημέρες προπονήσεων. Η ομάδα γίνεται καλύτερη. Αυτό είναι το σίγουρο. Δουλεύουμε σκληρά. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε γρήγορα γιατί πρέπει να πάρουμε και αποτελέσματα γρήγορα. Το ματς με την Μλάντα ήταν ένα παράδειγμα. Πολύ σημαντική νίκη" ήταν τα πρώτα λόγια του Ισπανού μέσου και συμπλήρωσε:

" Κάναμε πλέον πολλές τις πιθανότητες για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Αυτό είναι πολύ καλό. Θα κυνηγήσουμε την πρωτιά. Τώρα έχουμε να σκεφτούμε ένα πολύ σημαντικό ματς για το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Γνωρίζω ότι είναι το «κλάσικο» της Ελλάδας. Τώρα θα φρεσκαριστούμε για να είμαστε έτοιμοι.

Αυτά τα παιχνίδια πάντα είναι διαφορετικά. Οι φίλαθλοι μας θέλουν να δίνουμε το 100%. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα δώσει το 200% των δυνατοτήτων της για το καλύτερο έτσι ώστε να πάρει μια σημαντική νίκη σε αυτό το παιχνίδι".



Πάνω από 50.000 "πράσινοι"... που ετοιμάζουν "εκπλήξεις"

Πριν από το ματς με την Μλάντα αλλά και αυτό της ΑΕΚ με την Λιλ στο ΟΑΚΑ η κίνηση των εισιτηρίων (μόνο από την Λεωφόρο) ήταν ικανοποιητική. Μετά το ματς της "Ενωσης" (την Τετάρτη) όπου εισιτήρια προπωλούνταν και στο Ολυμπιακό στάδιο αλλά και την νίκη του "τριφυλλιού" στην Ευρώπη, ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ξεσηκωθεί και θέλει να βοηθήσει την ομάδα του στο κρίσιμο και καθοριστικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος ντέρμπι με τον "αιώνιο εχθρό". Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων του συλλόγου αναμένονται πάνω από 50.000 οπαδοί της ομάδας την Κυριακή το απόγευμα (19:00) που ετοιμάζουν... εκπλήξεις με τις χορογραφίες τους.







































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ