ΑΡΗΣ

Χωρίς Κάλβο και Ζεντίλ

Χωρίς Κάλβο και Ζεντίλ
καλβο

Τους Τόνι Κάλβο και Τιάγκο Ζεντίλ άφησε εκτός αποστολής ο Κίκε Ερνάντεθ για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη

Μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης ο Κίκε Ερνάντεθ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης με τον Εργοτέλη. Ο Ισπανός τεχνικός του Άρη δεν συμπεριέλαβε στους 19 εκλεκτούς του τους τραυματίες Τόνι Κάλβο και Τιάγκο Ζεντίλ.
Την αποστολή του Άρη εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο αποτελούν οι ακόλουθοι: Κέλεμεν, Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Γιάχιτς, Κόκε, Μάρκο Αουρέλιο, Χαβίτο, Πρίττας, Ρεγκέιρο, Γκαρσία, Φελίπε, Ντελόρτε, Κουλουχέρης, Ρομπέρζ, Βλοντάρτσικ, Παπάζογλου, Καράμπελας και Μπατιόν.

Ο Ερνάντεθ στην γραπτή του δήλωση στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να φύγει νικήτρια από το Ηράκλειο σημειώνοντας την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα τη φορά αυτή επί του Εργοτέλη. Ο Ισπανός τεχνικός του Άρη προτίθεται λογικά να παρατάξει το σύνολό του με σύστημα 4-2-3-1 στο Παγκρήτιο και όχι με 4-4-2 με τον Κέλεμεν κάτω από τα δοκάρια. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Γκιάρο με τον Γιάχιτς με τον Νέτο στα δεξιά και τον Μάρκο Αουρέλιο στα αριστερά της αμυντικής γραμμής. Στα χαφ ο Πρίττας φαντάζει ως σίγουρος με την άλλη θέση να παίζεται μεταξύ των Γκαρσία και Βιτόλο. Δεξιά μπροστά από τους χαφ ήταν ο Χαβίτο και τον Ρεγκέιρο στα αριστερά με τους Κόκε και Βλοντάρστικ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» απευθείας για το Ηράκλειο στις 20:00.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ