ΑΡΗΣ

Χωρίς Κάλβο με ΠΑΟΚ

ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ / 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
Τόνι Κάλβο MOTIONTEAM

Χωρίς τον τραυματία Κάλβο θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την Ε' φάση του κυπέλλου hellas online

Ο Ισπανός που αποχώρησε στο ημίχρονο υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια κινδυνεύει να χάσει και το ντέρμπι της Κυριακής (18/01) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Από την πλευρά του μάλιστα στις δηλώσεις του δεν έκρυψε ότι: " Ένιωσα αμέσως ότι γύρισε το γόνατό μου", ενώ για την απώλεια της νίκης επί του Εργοτέλη δήλωσε: " Είναι θέμα τύχης που η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μακάρι να μην γινόταν η αποβολή (σ.σ. του Γελαδάρη στο 13΄) γιατί μετά από αυτή ο Εργοτέλης κλείστηκε μαζικά πίσω κι αυτό δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο το έργο μας".

Κι όσο για τον Ντόλτσε Νέτο; Ο Βραζιλιάνος αμυντικός για την ισοπαλία με τον Εργοτέλη δεν έκρυψε ότι: " Πρόκειται για ένα ακόμη αποτέλεσμα που μας στεναχωρεί αφού ήταν η τέταρτη ισοπαλία στην έδρα μας και πληγώσαμε τον κόσμο μας. Όσο στεναχωρημένοι όμως κι αν είμαστε δεν κατεβάζουμε το κεφάλι αφού ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπως είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο στην Τούμπα όπου θα πρέπει να κατέβουμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε".

Εν όψει μάλιστα του ραντεβού της Τετάρτης ο Νέτο είπε: " Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι εν όψει ενός κρίσιμου αγώνα. Πρόκειται για ένα κλασικό παιχνίδι και γελιέστε που λέτε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Δεν είμαστε στη καλύτερη φάση αλλά εγώ θα παίξω σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι της ζωής μας. Έτσι σκέφτονται και οι συμπαίκτες μου και θα πάμε να κερδίσουμε".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ