ΑΡΗΣ

Χωρίς Κόκε και στην Κοζάνη ο Άρης

Χωρίς Κόκε και στην Κοζάνη ο Άρης
Άρης INTIME SPORTS

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο (08/11, 15:00) εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Κοζάνη Φ.Σ. στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος). Απών και πάλι ο Σέρχιο Κόκε.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που έχει δικαίωμα συμμετοχής με την φανέλα του Άρη ο Σέρχιο Κόκε δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το αυριανό εκτός έδρας (08/11, 17:00) κόντρα στην Κοζάνη Φ.Σ. στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ψάξει να επιστρέψει στις νίκες της και μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης”, μετά το 1-1 που είχε φέρει στην έδρα του Νέστου Χρυσούπολης, θέλοντας όχι απλά να παραμείνει στην κορυφή αλλά και να διευρύνει την διαφορά από τους διώκτες του.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και αμέσως μετά το τέλος της ο τεχνικός του Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που αναχώρησε για την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Συγκεκριμένα οι 19 εκλεκτοί ποδοσφαιριστές του “Αλενατότε” είναι οι: Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Ντόγος και Μαζουλουξής.

Εκτός του Κόκε εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Νίκος Γεωργιάδης, καθώς και ο Νίκος Τσουμάνης, που προέρχεται επίσης από τραυματισμό. Όσον αφορά τον Γεωργιάδη σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, ο 32χρονος έμπειρος ακραίος αμυντικός υπέστη κάκωση κάτω κνημοπερονιαίου. Υπενθυμίζεται πως είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής στη Χρυσούπολη όπου υπέστη κάκωση κάτω κνημοπερονιαίου. Στον Γεωργιάδη τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας στο πόδι του και υπολογίζεται ότι θα μείνει τρεις εβδομάδες περίπου εκτός αγωνιστικής δράσης.

Αντίθετα στην αποστολή του Άρη συμπεριλήφθηκε ο Μπάμπης Παυλίδης αν και τις τελευταίες μέρες έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατό του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ