ΑΡΗΣ

Χωρίς Κόκε και στο Περιστέρι

Χωρίς Κόκε και στο Περιστέρι
Κόκε INTIME SPORTS

Σε σιωπηλή τιμωρία τελεί από την ΠΑΕ Άρης ο Σέρχιο Κόκε μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέστη πριν από την σέντρα του πρώτου παιχνιδιού της Τρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την φάση των 32 του Europa League.

Υπενθυμίζεται πως ο Ισπανός αρχηγός του Άρη όταν ενημερώθηκε πως δεν είχε συμπεριληφθεί από τον Γιάννη Μιχαλήτσο στην βασική ενδεκάδα έφυγε από το ξενοδοχείο πηγαίνοντας σπίτι του χωρίς να ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή.

Μία μέρα μετά την Τετάρτη απολογήθηκε ενώπιον της διοίκησης της ΠΑΕ στα γραφεία της στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πλέον σε πρώτη φάση δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του παιχνιδιού της Κυριακής (20/02, 17:15) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Εξέλιξη που ακολούθησε της δημόσιας συγνώμης που ζήτησε ο Κόκε μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής του SUPER 3 στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης τον ΑΡΗΣ FM 92,8 λίγα λεπτά μετά το πέρας της απολογίας του ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν θα γλιτώσει και το χρηματικό πρόστιμο.

Το ερώτημα που τίθεται από εδώ και στο εξής είναι αν ο Ισπανός θα βρίσκεται στα πλάνα του Μιχαλήτσου εν όψει του επαναληπτικού κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Πέμπτης (24/02, 22:05) για την φάση των 32 του Europa League.

Κατά τα άλλα στο αγωνιστικό κομμάτι στα πλάνα του τεχνικού του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο βρίσκεται ο Οριόλ αφού οι χθεσινές ενοχλήσεις στο γόνατο του Ισπανού κεντρικού αμυντικού δεν αποδείχθηκε κάτι το σοβαρό με αποτέλεσμα το πρωί να προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ