ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Κοντοέ κόντρα στον Ολυμπιακό

Χωρίς Κοντοέ κόντρα στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρικάρντο Σά Πίντο ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρομήτου για τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό (08/02, 19:30) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Γιάννη Κοντοέ να μένει εκτός λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Την αποστολή του πρώτου αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (08/02, 19:30) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" ανακοίνωσε ο νέος προπονητής του Ατρόμητου, Ρικάρντο Σα Πίντο αμέσως μετά το τέλος της σημερινής (07/02) προπόνησης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Νικολά Ντιγκινί, Νίκο Παπαδόπουλο και Δημήτρη Τσατσόπουλο για λόγους τακτικής, καθώς και τον Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (ενοχλήσεις στο ισχιακό από το ματς με τον Παναιτωλικό). Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν αύριο με τον γυμναστή Δημήτρη Μπογατσιώτη.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Νάτσος, Πλατέλλας, Μπάγκα, Ουμπίδες, Κατράνης, Παντελιάδης, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Μπρίτο, Ντάουντα, Κυριακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Λημνιός, Τόνσο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σα Πίντο: "Ενωμένοι μέχρι θανάτου"
Μέσα ο Ανσαριφάρντ, έξω οι Ρομαό, Ελιουνούσι και Ντα Κόστα ενόψει Ατρόμητου
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ