ΑΡΗΣ

Χωρίς κόσμο μετά το όχι της Αστυνομίας

Χωρίς κόσμο μετά το όχι της Αστυνομίας
INTIME SPORTS

Μετά από απόφαση της Αστυνομίας απαγορεύτηκε και η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Άρη αλλά και η παρουσία ενός εκδοτηρίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για το παιχνίδι της Δευτέρας (27/08) με τον Πανιώνιο

Μετά από απόφαση της Αστυνομίας οι φίλαθλοι του Άρη δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη την Δευτέρα (27/08).

Συγκεκριμένα η Αστυνομία αποφάσισε να απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Άρη αλλά και την παρουσία ενός εκδοτηρίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Κάτι που ήρθε σε αντίθεση με το ότι έλαβε χώρα στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα Πανιώνιος-Άρης που είχε γίνει την Δευτέρα όπου η ΠΑΕ Πανιώνιος είχε αποδεχθεί το αίτημα της ΠΑΕ Άρης για 1.000 εισιτήρια.

Σύμφωνα με την απάντηση της ΠΑΕ Πανιώνιος είχε απαντήσει θετικά στο να της δώσει πάνω από τα μισά και να υπάρχει εκδοτήριο για τους φιλάθλους της στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Κατά τα άλλα η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα προτείνει στον Ευθύμη Κουλουχέρη το ποσό των 30.000 ευρώ που αντιστοιχεί στην μία από τις τρεις δόσεις που του οφείλονται από την προσφυγή που είχε κερδίσει.

Μία καθυστέρηση για την οποία προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για την εφαρμογή των προβλεπόμενων ποινών (αφαίρεση τριών βαθμών) κι ενώ η προσφυγή είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί την προσεχή Τρίτη (28/08).

Μεταξύ άλλων η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είχε χθες συνάντηση με τους Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό, Καπετάνο, Βελλίδη και Καζναφέρη στους οποίους οφείλει ένα ποσό που ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ.

Σε αυτήν σύμφωνα με πληροφορίες συμφωνήθηκε οι πέντε ποδοσφαιριστές να εισπράξουν σχεδόν το 50% των οφειλομένων μέσα από εκχώρηση και έλαβαν την υπόσχεση πως όταν θα προκύψουν και χορηγίες θα πληρωθούν και τα υπόλοιπα σταδιακά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ