ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς κόσμο στο "Σίτι"

Χωρίς κόσμο στο "Σίτι"
Παναιτωλικός-κόσμος

Τα "καναρίνια" δεν θα έχουν την συμπαράσταση των οπαδών τους στο παιχνίδι με το Αιγάλεω

Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναιτωλικός στην ανακοίνωσή της εκφράζει τον προβληματισμό της για το γεγονός, ότι πλέον χρειάζεται κάποιος φίλαθλος διαβατήριο (!) για να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.
Οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Για τις μετακινήσεις των φιλάθλων:

"Με αφορμή την απόφαση της Αστυνομίας για απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο Αιγάλεω των φιλάθλων μας (οργανωμένων και μεμονωμένων) που επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής, επαναδιατυπώνουμε τη διακηρυγμένη θέση μας για ελεύθερη και απρόσκοπτη μετακίνηση των φιλάθλων.

Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού χρόνια τώρα έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους, στις εκδρομές που διοργάνωσαν σε κάθε σημείο της χώρας, χωρίς να δημιουργήσουν ποτέ πρόβλημα. Αντιθέτως, απεκόμισαν εγκωμιαστικά σχόλια από τους αντιπάλους.
Ανάλογη συμπεριφορά επιδεικνύουν έναντι των αντιπάλων φιλάθλων που φιλοξενούνται στο γήπεδό μας, όπως συνέβη προ ολίγων ημερών με τους φιλάθλους της Αναγέννησης Καρδίτσας στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος.


Πρέπει όλοι να προβληματιστούμε από το γεγονός, ότι πλέον χρειάζεται κάποιος φίλαθλος διαβατήριο (!) για να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Μια τέτοια απόφαση είναι πλήγμα για το ίδιο το ποδόσφαιρο, τον πολιτισμό μας και αποτελούν ποινή για τις ομάδες και τους φιλάθλους τους που έχουν αποδείξει στην πράξη ότι θεωρούν γιορτή κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα."

Για την απόφαση της αστυνομίας:

"Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ενημερώνει τους φιλάθλους της, ότι μετά από απόφαση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, δεν θα επιτραπεί η είσοδός τους στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα πρωταθλήματος Αιγάλεω – Παναιτωλικός, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010.

Η απόφαση μεταξύ άλλων προβλέπει:

1. Θα κυκλοφορήσουν 750 εισιτήρια για τον αγώνα, τα οποία θα διατεθούν ΜΟΝΟ σε φιλάθλους του Αιγάλεω.

2. Τα εισιτήρια θα δοθούν με ευθύνη της ΠΑΕ Αιγάλεω, ονομαστικά με καταγραφή των στοιχείων ταυτότητας κάθε φιλάθλου. Οι φίλαθλοι για να μπουν στο γήπεδο, μαζί με το εισιτήριο πρέπει να επιδείξουν και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

3. Στην ΠΑΕ Παναιτωλικός να μην διατεθούν εισιτήρια και να μην επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της σε οποιαδήποτε κερκίδα του γηπέδου."




















TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ