ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Κούσα απέναντι στον ΠΑΟΚ

Χωρίς Κούσα απέναντι στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιγκέλ Ροντρίγκες επιστρέφει στην αποστολή του Παναιτωλικού μετά από δύο μήνες, για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Απών από την αναμέτρηση ο Κούσας, λόγω ενοχλήσεων.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη (11/1, 17:15), για το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο της "φάσης των 16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Ματζουράκης, υπολογίζει στην επιστροφή του Μιγκέλ Ροντρίγκες. Ο 23χρονος Πορτογάλος αμυντικός ήταν εδώ και καιρό τραυματίας, ενώ τελευταίο του ματς ήταν στις 6 Νοεμβρίου στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Από το ματς με τον "Δικέφαλο" θα απουσιάσει ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Κούσας, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις, αλλά και οι Αμρ Ουάρντα και Γουίλσον Καμαβουάκα. Αμφότεροι βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες στην προετοιμασία για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ενώ ο δεύτερος "κόπηκε" από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της ΛΔ Κονγκό και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Κουτρομάνος, Μαλής, Ροντρίγκες, Μουνιός, Ρόσα, Κλέσιο, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Βακράκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννιώτης, Χαντάκιας, Μιχάι, Βασιλούδης, Κολοβούρης, Κυριακίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ