ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Μπεργκ στη Βέροια ο Παναθηναϊκός

Χωρίς Μπεργκ στη Βέροια ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω της συμπλήρωσης του ορίου των τεσσάρων κίτρινων καρτών στον εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια. Αμφίβολος ο Τάσος Λαγός.

Την Βέροια αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και θα προσπαθήσει να επανέλθει στα τρίποντα μετά την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 2-0.

Από τη μάχη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας θα απουσιάσει ο Μάρκους Μπεργκ, καθώς η πράσινη "ΠΑΕ" ανακοίνωσε πως ο Σουηδός στράικερ θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω της συμπλήρωσης του ορίου των τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Εξάλλου, ο Τάσος Λαγός είναι αμφίβολος για το παιχνίδι, λόγω ενοχλήσεων από την αναμέτρηση με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, αλλά θα κάνει "αγώνα δρόμου" για να προλάβει να βρίσκεται στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου.

Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξαν άλλα προβλήματα στην προπόνηση της Παρασκευής (20/3). Οι παίκτες αρχικά ακολούθησαν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και για φινάλε οικογενειακό δίτερμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ