ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Μπεργκ, Τελάντερ η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Χωρίς Μπεργκ, Τελάντερ η προπόνηση του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις ύστερα από την άδεια των Χριστουγέννων με τον Αντρέα Στραματσόνι να βλέπει τους Τελάντερ και Μπεργκ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Τέρμα η άδεια, τα κεφάλια μέσα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από την άδεια που είχαν για μια εβδομάδα στο πλαίσιο των διακοπών των Χριστουγέννων. Ο Αντρέα Στραματσόνι στην πρώτη προπόνηση είδε τους Μπεργκ και Τελάντερ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία καθώς ακόμα δεν είναι σε θέση να προπονηθούν.

Από το πρόγραμμα απουσίαζε και ο Χρήστος Μπούρμπος ο οποίος είχε ζητήσει και είχε εξασφαλίσει άδεια από τους πράσινους. Το τριφύλλι την Τρίτη θα έχει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα ενώ το πρώτο ματς της νέας χρονιάς για τον Παναθηναϊκό είναι τη Δευτέρα (4/1) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στην άδεια, λόγω της τιμωρίας, Λεωφόρο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Μετά από μια εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις στο Κορωπί.Μπεργκ και Τελάντερ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Μπούρμπος είχε άδεια για προσωπικούς λόγους.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη στις 10.30 και στις 16.00".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ