ΑΡΗΣ

Χωρίς Ναφτί στα Πηγάδια για το Κύπελλο

Χωρίς Ναφτί στα Πηγάδια για το Κύπελλο
Ναφτί

Δίχως τον Μεντί Ναφτί που έκανε ατομικό, αλλά με Σηφάκη, Ρονάλντο θα παραταχθεί ο Άρης στα Πηγάδια για το Κύπελλο

Οι Μεντί Ναφτί και Ίαν Ντέιλι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θα απουσιάσουν από το παιχνίδι. Αντιθέτως επιστρέφουν οι Σηφάκης και Ρονάλντο που εξέτισαν την ποινή τους.
Κανονικά εξάλλου προπονήθηκε με την ομάδα και ο Καμέλ Μεριέμ που αναμένει το δελτίο του μέχρι αύριο για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Κόκε:"Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες"

Ο αρχηγός των κίτρινων Σέρχιο Κόκε δεν κρύφτηκε και μίλησε για τις ευθύνες της ήττας από Πανθρακικό.

Σέρχιο Κόκε: " Ήταν ένα παιχνίδι όπου όλα τα πράγματα ήρθαν ανάποδα για μας. Αγωνιστήκαμε χωρίς τους οπαδούς που μας δίνουν ιδιαίτερη δύναμη, αλλά και σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα την Τετάρτη έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα.

Στο πρωτάθλημα μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος σε αντίθεση με το παιχνίδι της Τετάρτης για το Κύπελλο. Δεν υπάρχουνε μικροί αντίπαλοι και η δυνατότητα σε μία ομάδα να υποτιμήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Δεν είναι η δική μας δουλειά να κρίνουμε τις αποφάσεις του διαιτητή.

Δεν θα πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες, αλλά τι θα πρέπει να κάνουμε για να βελτιώσουμε την δική μας εικόνα εν όψει της συνέχειας. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, αφού θα κριθούν τα πάντα σε 90λεπτο σε έναν θεσμό που σημαίνει πάρα πολλά για την ομάδα και τον κόσμο μας και θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ