ΑΡΗΣ

Χωρίς Νέτο στην Κομοτηνή

Χωρίς Νέτο στην Κομοτηνή
Νέτο

Χωρίς τον Νέτο στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Άρης στην Κομοτηνή για το ματς με τον Πανθρακικό. Χαζομπαμπάς ο Ερνάντεθ

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν και το Σάββατο (11:00) για τελευταία φορά και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν οδικώς για την Κομοτηνή.
Οι 18 εκλεκτοί που επέλεξε ο Κίκε Ερνάντεθ για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Super League είναι οι εξής: Σηφάκης, Καρατζιοβαλής, Βανγκέλι, Γιάχιτς, Λέμπο, Κουλουχέρης, Ρομπέρζ, Καράμπελας, Βιτόλο, Μπατιόν, Γκαρσία, Νεμπεγλέρας, Σιστόν, Κάλβο, Χαβίτο, Ζεντίλ, Κόκε, Βλοντάρτσικ.

Kίκε Ερνάντεθ: " Δεν θα έχουμε εύκολο έργο"

Ο Κίκε Ερνάντεθ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης για την δύσκολη, όπως χαρακτήρισε και ο ίδιος, εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό.

" Στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανθρακικός ανέβηκε φέτος στη μεγάλη κατηγορία και όπως ήταν αναμενόμενο αντιμετώπισε προβλήματα στην αρχή, γρήγορα έδειξε όμως ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο και πήρε αποτελέσματα. Είναι μία ομάδα που μου αρέσει πολύ.

Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε εύκολο έργο, αλλά θα διεκδικήσουμε με πάθος τους τρεις βαθμούς της νίκης για να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά που φεύγει.

Εχουμε βελτιωθεί σημαντικά σε όλους τους τομείς, παραμένουμε αήττητοι το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά θέλουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και φυσικά να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, που είναι στόχος μας σε κάθε αγώνα".

Χαζομπαμπάς ο Κίκε

Ένα ακόμα μέλος απέκτησε η οικογένεια Ερνάντεθ καθώς η σύζυγος του Ισπανού προπονητή του Άρη, Κίκε Ερνάντεθ, έφερε το πρώί στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε τις καλύτερες ευχές για τη γέννηση του γιου του.

"Κίκε να σου ζήσει!

Να σου ζήσει Κίκε! Ο προπονητής του Αρη έγινε σήμερα πατέρας, καθώς η σύζυγός του Σόνια έφερε στον κόσμο το μεσημέρι ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.3 κιλών. Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και όλοι οι υπάλληλοι της ομάδας εύχονται στον Κίκε Ερνάντεθ τις καλύτερες ευχές για τη γέννηση του γιου του. Να του ζήσει, να είναι καλότυχος, υγιής και να τον δει να μεγαλώνει όπως επιθυμεί".


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ