CHAMPIONS LEAGUE

Χωρίς νίκη στην Ευρώπη οι αγγλικές ομάδες

Χωρίς νίκη στην Ευρώπη οι αγγλικές ομάδες
Ρούνεϊ

Μετά την ιστορική επιτυχία του Ολυμπιακού επί της Γιουνάιτεντ, οι αγγλικές ομάδες έμειναν δίχως νίκη στην Ευρώπη. Έχουν όμως μία ακόμα ευκαιρία...

Μπορεί η Πρέμιερ Λιγκ να θεωρείται από πολλούς ως το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο και τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα να έχουν χτυπήσει... κόκκινο, στην Ευρώπη ωστόσο η φετινή σεζόν εξελίσσεται σε εφιάλτη.

Οι Βρετανοί κινδυνεύουν να μείνουν με μόλις δυο ομάδες σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό αν η Τότεναμ κάνει την ανατροπή στην έδρα της. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά...

Στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης", οι Άγγλοι μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με το ίδιο σκορ (2-0)!

Στο Γιουρόπα Λιγκ η Τότεναμ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ντνίπρο, ενώ η Σουόνσι έμεινε στο 0-0 στην έδρα της απέναντι στην Νάπολι.

Πέντε παιχνίδια δηλαδή, τέσσερις ήττες, μία ισοπαλία, κανένα γκολ! Κι όμως μία ομάδα μπορεί να κρατήσει τη σημαία ψηλά.

Glory glory... Chelsea!

Όχι δεν μπερδέψαμε τις δυο ομάδες. Απλά η Τσέλσι, όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι στιγμής, μπορεί να πάρει όλη τη δόξα της πρώτης φάσης αν κερδίσει την Γαλατά στην Τουρκία.

Ένα επιπλέον κίνητρο για τους "Μπλε" του Ζοζέ Μουρίνιο λοιπόν που συνήθως κυνηγά και τέτοια μικρά "ρεκόρ".

Ας δούμε όμως όλα τα ματς...

Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα 0-2

Άρσεναλ - Μπάγερν 0-2

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0

Γαλατάσαραϊ - Τσέλσι 26/2

---------------------------------

Ντνίπρο - Τότεναμ 1-0

Σουόνσι - Νάπολι 0-0

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ