ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Ούμπιντες στη ρεβάνς

Χωρίς Ούμπιντες στη ρεβάνς
INTIME SPORTS

Στο γήπεδο του Περιστερίου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη ρεβάνς της Πέμπτης με την ΦΚ Σαράγεβο. Διαβάστε αναλυτικά.

Στο γήπεδο του Περιστερίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα (5/8) η προπόνηση του Ατρομήτου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη ρεβάνς της Πέμπτης με την ΦΚ Σαράγεβο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Στο πρόγραμμα που περιείχε ασκήσεις τακτικής έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ο Ούμπιντες έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του όμως επειδή η συμμετοχή του στο παιχνίδι έχει δόση ρίσκου, θα μείνει εκτός αποστολής.

H προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τετάρτης με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Η UEFA όρισε διαιτητική τετράδα από τη Βόρειο Ιρλανδία. Διαιτητής θα είναι ο Άρνολντ Χάντερ, α’ βοηθός ο Ρίτσαρντ Στόρεϊ, β’ βοηθός ο Γκάρεθ Ίκιν και 4ος διαιτητής ο Ρέιμοντ Κράνγκλ.

Αύριο (Τετάρτη) η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

Από τις 12.00 μέχρι τις 16.30 από το γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων (Θύρα 4).

Από τις 16.30 μέχρι τις 21.00 από τα εκδοτήρια της Θύρας 4.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2 και Θύρα 4, 15 ευρώ και παιδικό 5 ευρώ. Θύρα 3, 30 ευρώ. Θύρα 7, 10 ευρώ και το παιδικό 5 ευρώ.

Απαραίτητη είναι η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας. Ταυτοχρόνως συνεχίζεται και η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας.

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων βρίσκεται δίπλα στη Θύρα 2 του γηπέδου Περιστερίου.

Εναλλακτικά για καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω της omadanet.gr στην ιστοσελίδα https://www2.omadanet.gr/atromitosfc/

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ