ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Παπαδόπουλο, Λαζαρίδη στην Λεωφόρο

Χωρίς Παπαδόπουλο, Λαζαρίδη στην Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συμπλήρωσε επτά κάρτες και θα λείψει από τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης ενώ τιμωρημένος είναι και ο Λαζαρίδης.

Στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου ξεκίνησε την Δευτέρα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 5αγωνιστικής τωνplayoffs.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν την Κυριακή εναντίον του ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά κι έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο. Σε αυτό το γκρουπ μετείχε και ο Νάστος.

Εφτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και θα απουσιάσει από τα δύο τελευταία ματς της χρονιάς, όπως και ο Νίκος Λαζαρίδης ο οποίος είχε δηλωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Στον Ούμπιδες η εντολή

Σε ότι έχει να κάνει με το χαμένο πέναλτι του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Παράσχος είχε δώσει εντολή στον Ούμπιδες να χτυπήσει το πέναλτι αλλά ο "Παπ" ήταν αυτός που πήρε την μπάλα και ανάλαβε την εσχάτη των ποινών. Αστόχησε όμως και έχασε έτσι την ευκαιρία να ισοφαρίσει για την ομάδα του.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ